SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Handboll

Bli medlem i BK Heid
BLI MEDLEM
Välkommen till BK Heid – din handbollsklubb i väster!

Välkommen till BK Heids hemsida!

Vi är en breddförening i Västra Göteborg med ett damlag i högsta serien sedan mer än 15 år tillbaka. Hos oss är alla välkomna och vi ger dig en meningsfull fritid, från liten till eliten!

 

Vår hemmahall Heidhallen ligger mitt i ett trevligt bostadsområde i Järnbrott och med närhet till Frölunda Torg.  Du kommer hit till fots, med cykel, bil eller spårvagn som stannar nästan utanför dörren!

 

Varmt välkommen, hoppas att vi ses snart!

F2009 - F12
Härlig säsongsinledning för 09-tjejerna
2022-01-17 08:39, F2009 - F12

Vårterminen inleds som den avslutades med sjukdomar, snytpapper och negativa/postivia tester. För F09s del inleddes den också med 4 bortamatcher i seriespelet. Lite utmanande att få ihop spelare och ledare till dessa då laget liksom alla andra är drabbade av sjukdomar, karantän och sena ändringar. 

Vi lyckades genom lite ommöbleringar får ihop spelare och ledare till alla våra matcher, ett extra stort tack till er som ställde om med kort varsel!! 

 

Spelet värmde på många platser och vi ser mer och mer att det kollektiva spelet och skotträningen ger resultat, vi spelar för varandra både i anfall och försvar, hjälper våra målvakter och sätter varandra i lägen. Vi har många målskyttar och framspelare i alla våra macther och det gör oss ledare glada och laget svårstoppat! 

 

8 poäng på 4 matcher, bra jobbat tjejer! Nu gasar vi på för fullt!!

Damer A
Förlust mot LUGI
2022-01-17 08:35, Damer A

Damerna åkte på en storförlust i bortamatchen mot LUGI. Slutsiffrorna skrevs till 18-31 och för Heids del är det bara att bryta ihop och ladda om inför den mycket viktiga bortamacthen mot Kärra HF på fredag kväll i Lillekärrshallen! Matchstart kl 19.00!

 

Regler för besökare/publik till Heidhallen från och med den 13/1
2022-01-13 09:27

Vi tillämpar kontroll av Vaccinpass i samband med våra macther från och med nu! Läs mer om vad som gäller vid ditt besök i Heidhallen nedan.

 

Känner du minsta lilla symptom stannar du hemma, för din skull, för vår skull och mest av allt för barn och ungdomars skull. Vi vill kunna hålla igång handbollen, snälla hjälp oss med det!!

Damer A
INSTÄLLD!! På grund av Covid är matchen mot LUGI inställd! Nytt datum 26/1!
2022-01-03 20:54, Damer A

Matchstart kl 19:00, kom i tid, vi tillämpar Coronapass! Ha med ditt pass och din legitimation! 

Damer A
Referat: BK Heid Damer                                      - Kärra HF
Våra SHE damer utklassade Kärra på hemmaplan
2021-12-30 16:05, Damer A

Damerna fick rejäl utdelning när laget vann på hemmaplan mot Kärra i SHE med 27-15 (13-6). 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Våra sponsorer
Handbollens Huvudsponsor
BK Heid i Sociala medier
Sponsorer SHE