SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott

Bli medlem i BK Heid
BLI MEDLEM
Välkommen till BK Heid – din handbollsklubb i väster!

Välkommen till BK Heids hemsida!

Vi är en breddförening i Västra Göteborg med ett damlag i högsta serien sedan mer än 15 år tillbaka. Hos oss är alla välkomna och vi ger dig en meningsfull fritid, från liten till eliten!

 

Vår hemmahall Heidhallen ligger mitt i ett trevligt bostadsområde i Järnbrott och med närhet till Frölunda Torg.  Du kommer hit till fots, med cykel, bil eller spårvagn som stannar nästan utanför dörren!

 

Varmt välkommen, hoppas att vi ses snart!

Vi kan göra skillnad!!
2023-03-13 10:12

Under den senaste månaden har handbollsförbundet I Sverige tillsammans med alla lokala förbund drivit en kampanj som kallas "Vi kan göra skillnad". Syftet med den är att trycka extra på hur vi vuxna ska vara och agera för att bevara, utveckla och vara förebilder för våra unga idrottare och domare. 

VI- det innebär alla som finns kring våra handbollspelare och handbollsdomare. Föräldar, åskådare, ledare! Vi har alla ett gemensamt ansvar!

 

Här kan du läsa om och vad vår förbundskapten Tomas Axnér säger och höra honom prata om vilken skillnad vi kan göra. 

Gör skillnad - Tomas Axnér har ordet! | Svenskhandboll (handbollvast.se)

 

Tag också del av länken nedan och blir lite mer medveten om vad just DU kan bidra med och vad som är aktuellt just nu!

 

Låt barnens idrott vara just barnens idrott.

Här är en film vi vill att ni ska se för att påminna om vikten av att just du kan vara med och påverka barn och ungas upplevelse av sitt idrottande

https://www.youtube.com/watch?v=3EcOkbsujro&ab_channel=StockholmsFotbollf%C3%B6rbund

 

 

Damer A
BK Heid VS Höör HK H65
2023-03-07 15:07, Damer A

Varmt välkomna till säsongens sista SHE-match!!

 

15 mars kl 19.00 blåser vi igång matchen!! Vi firar detta med att tända grillarna 17:45 och säljer burgare och dricka för 30 sek!!

 

Nu fyller vi hallen en sista gång och visa handbollssverige var den bästa publiken finns!!

A-lagets målvakt Clara Wolf lämnar klubben efter säsongen
2023-02-27 20:42
Clara Wolf

Clara kom till föreningen i årsskiftet 2020/2021 när A-laget behövde kompletteras med ytterligare målvakt genom ett utlån från IK Sävehof. Utlånet har sedan dess blivit permanentat och Clara som utvecklats till en etablerad målvakt i SHE har under innevarande säsong axlat rollen som A-lagets förstemålvakt. Clara har inte bara skapat magi i Heidhallen genom fenomenala och spektakulära räddningar utom också genom att i hög grad bidragit till den särskilda ”Heid-andan” som förenar liten med eliten genom hennes stora engagemang för våra unga spelare. 

 

Vi vill önska Clara lycka till i hennes nya förening, men vill också säga välkommen åter som publik i borgen. 

 

BK Heids egna lagbygge för nästa säsong är inne i en intensiv fas, och vem som kommer att ersätta Clara i målet kommer att kunna presenteras i slutet på veckan. Håll utkik på sociala medier och hemsida.

 

 

BK Heid ställer upp! Vill du hänga med?
2023-02-16 10:23

Just nu är det #viställerupp-vecka inom SHE och handbollssverige. I BK Heid ställer vi inte bara upp denna veckan utan alla veckor och alla dagar. Vi strävar efter att vår verksamhet ska vara hållbar och bidra på många sätt. För våra barn och unga, för deras familjer och för framtiden! Hänger du med?? Varmt välkommen!

 

Läs mer om vad vi gör och på vilket sätt vi bidrar till samhället och en hållbar utveckling! Vi är inte bara en handbollsklubb, vi är en samhällsaktör och en demokratiutvecklare! 

 

Nyfiken? Läs mer och bli en del av vår verksamhet idag! BK Heid ställer upp! Vad gör du?

Damer A
BK Heid VS ÖNNEREDS HK - #VISTÄLLERUPP
2023-02-09 11:09, Damer A

BK Heid välkomnar Önnereds HK till Heidhallen för den klassiska #viställerupp matchen! 

Dagen till ära kör vi ett dubbelarrangemang med herrar och damer i hallen! (se inbjudan på startsidan) På kvällen arrangerar vi ockås öppen Heidhall med aktiviteter och mat för alla våra ungdomar och barn i samverkan med Catering by C Catering by C (xn--gteborgscatering-mwb.se) 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Våra sponsorer
Handbollens Huvudpartner
Sponsorer SHE