SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott

Bli medlem i BK Heid
BLI MEDLEM
Välkommen till BK Heid – din handbollsklubb i väster!

Välkommen till BK Heids hemsida!

 

Vi är en handbollsförening i västra Göteborg med lag i olika nivåer och olika åldrar. Vårt representationslag Dam A har en lång historia med spel i landets högsta damserie - SHE - men kommer från säsongen 2023/2024 skifta bekantskap med damallsvenskan.

 

Vi är oerhört stolta över att ha en verksamhet som spänner från ung till gammal och från elit till bredd. Vi är en förening där alla medlemmar har en möjlighet att utvecklas i sin takt och mot egen ambitionsnivå. 

 

Vår hemmahall Heidhallen ligger mitt i ett trevligt bostadsområde i Järnbrott och med närhet till Frölunda Torg.  Du kommer hit till fots, med cykel, bil eller spårvagn som stannar nästan utanför dörren.

 

Varmt välkommen, hoppas att vi ses snart!

Intersport dubblar upp inför julens presenter
2023-11-29 11:42

I helgen dubblar vår samarbetspartner Intersport sitt stöd till vår förening! I vanliga fall ger de 3 % tillbaka till vår förening men nu ger de alltså 6 % tillbaka. Så ge bort sport och köp dina julklappar på Intersport i helgen. En julklapp från dig blir en julklapp till vår förening.

 

https://www.intersport.se

 

 

Öppen Heidhall - lördag 18 november
2023-11-23 08:29

Att barn och ungdomar har någonstans att vara med kompisar på sin fritid under ordnade former är nog någonting som alla kan hålla med om är en synnerligen angelägen fråga i dessa dagar. Vi vet också att fritidsgårdar inte alltid är den plats som upplevs som ”passar alla” utan att det behövs alternativ. Under samtal och spontana möten har barn och ungdomar i BK Heid gett uttryck för att Heidhallen upplevs som inbjudande och att man vill se utökat öppethållande för att bara vara i hallen och hänga med kompisar och köra lite spontana lekar och idrott.

 

Därför valde vi att som ett försök öppna hallen på kvällstid för våra yngsta spelare (6-9 år) och se vilket intresse det kunde vara. Till detta valde vi att alla som anmälde sig också fick ta med en eller två kompisar som inte var medlemmar.

 

Vi vuxna som var i hallen blev förvånade hur populärt detta var. Vi räkna in över 70 barn varav lite mindre än hälften var kompisar till medlemmar. För att kunna erbjuda en bra sysselsättning med pyssel, skattjakt och handbollslekar engagerades våra duktiga tjejer från damjuniorerna. Alva, Mathilda, Sally, Wilma och Leia fick slita hårt under den sena lördagskvällen.

 

Vad som var riktigt glädjande var att några av de medföljande kompisarna tyckte att handboll var så roligt att de valde att skriva in sig i våra ordinarie åldersgrupper och därmed har vi också kombinerat härligt häng med rekrytering till våra handbollslag.

 

Framöver – men fortfarande oklart när – så kommer vi försöka öppna hallen även för våra ungdomar på mellanstadiet. Som alla vet är halltider ibland lite gränssättande, och – tyvärr – även vi vuxna som trots allt behöver hålla samman verksamheten. Med detta sagt så öppnar vi för att ta med andra ledare och föräldrar i en liten grupp som kan tänka sig att då och då öppna vår hall för spontanidrott.

Trippelarrangemang i Heidhallen 18 november
2023-11-14 12:45

Varmt välkomna att njuta av en heldag i Heidhallen lördag den 18 november. Vi inleder dagen med handbollsskolans träningar från klockan 9.00 och efter lunch bjuder våra seniorer upp till kamp med 3 matcher på raken! Vi dukar fram tacos vid 16-tiden och senare på kvällen har vi kompiskväll för dig som är Heidare i lite yngre ålder (klass F-3) och vill ta med en kompis till hallen! Anmälan till kompiskvällen via mail som skickats ut till aktuella åldrar!

 

Fri entré hela dagen för dig med supporterkläder!

 

Lennart Lindqvist - Mr Heid firas i Heidhallen!
2023-10-18 09:43

Mr Heid, Lennart Lindqvist kommer att firas i Heidhallen lördag den 21 oktober i samband med Damernas hemmamatch i Allsvenskan. Missa inte detta! 

 

Lennarts gärning för bollklubben kan inte beskrivas med några få ord. Under sina mer än 60 år i Heid har han med kärlek och engagemang byggt klubben med hängivenhet och entusiasm. Alla roller som finns har han haft och de grunder vi vilar på idag har vi Lennart att tacka för!

 

Varm välkomna!

Styrelsen i BK Heid

Damer A
BK Heid vs Eskilstuna Guif
2023-10-18 09:37, Damer A

BK Heid åkte på en snöplig uddamålsförlust i senaste matchen borta i Stockholm. Nu är tjejerna taggade till tårna att åter visa hemmapubliken vilket grymt lag dom är. Avkast kl 14:00 i hemmaborgen, missa inte det!! 

 

I samband med hemmamatchen kommer klubben att hylla Mr Heid, Lennart Lindqvist som fyllt 90 år och kommer på besök för att uppleva stämningen och njuta av Heidhallens underbara inramning. Missa inte det!! 

 

Alla spelare som kommer för att heja på matchen uppmanas att bära sina speltröjor denna dag. Supporters uppmanas till röda tröjor!! 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Våra sponsorer