SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Handboll

Bli medlem i BK Heid
BLI MEDLEM
Välkommen till BK Heid- din handbollsklubb i väster!

Välkommen till BK Heids hemsida!

Vi är en breddförening i Västra Göteborg med ett damlag i högsta serien sedan mer än 15 år tillbaka. Hos oss är alla välkomna och vi ger dig en meningsfull fritid, från liten till eliten!

 

Vår hemmahall Heidhallen ligger mitt i ett trevligt bostadsområde i Järnbrott och med närhet till Förlunda Torg.  Du kommer hit till fots, med cykel, bil eller spårvagn som stannar nästan utanför dörren!

 

Varmt välkommen, hoppas att vi ses snart!

Johan Petersson ny tränare för BK Heids SHE-lag
2021-10-25 11:47

Johan Petersson tar över ansvaret som huvudtränare i BK Heid. Samtidigt genomför klubben en förstärkning av organisationen kring SHE-laget.

 

Inledningen på säsongen har varit tuff för Bollklubben, noll poäng efter fyra inledande matcher och för en vecka sedan lämnade Magnus Lindqvist uppdraget som tränare. 

– Ett tufft läge, men vi har en spelartrupp som vi tror på och har alla möjligheter att fixa det här. Johan Petersson kommer att tillföra energi och en enorm erfarenhet av handboll på högsta nivå, hans uppdrag är att  tillsammans med övriga i den sportsliga ledningen utveckla både laget och lyfta de enskilda spelarna ytterligare och att se till att vi har en plats i SHE även nästa säsong, säger Thomas Clausson, elitansvarig i BK Heid.

Johan Petersson kommer närmast från tränaruppdrag i Kärra, förra säsongen ledde han klubbens damlag till högsta serien. Innan dess har Johan varit spelande tränare i Hallby och assisterande tränare i Kungälvs HK. Som spelare har Johan meriter som få, han var högersexa i det som var världens bästa handbollslandslag på 1990-talet och har bland annat ett VM-guld, fyra EM-guld och två OS-silver, 249 A-landskamper där det blev  813 mål samt flera års spel i Bundesliga på meritlistan.

– Jag ser mycket fram emot att få jobba med BK Heid som är en familjär, fin förening som varit i högsta ligan i många år.  Vi ska jobba och kämpa hårt tillsammans för att nå våra mål, säger Johan.

I samband med tränarskiftet har Heids styrelse beslutat att utöka ansvarsområdet för klubbens sportchef, Magnus Ferdinandsson, till att även omfatta elitlaget

– Vi är riktigt glada över att kunna knyta Johan Petersson till klubben och vi samla all kraft och lägga ner riktigt hårt arbete för att Heid ska fixa den här situationen, säger sportchefen.

BK Heid utökar ansvaret för sportchefen Magnus Ferdinandsson
2021-10-25 11:03

I och med tränarskiftet vid elitlaget har styrelsen fattat beslut om att utöka ansvarsområdet för klubbens sportchef Magnus "Manne" Ferdinandsson till att även innefatta elitlaget.

Beställ din supportertröja idag!
2021-10-22 11:52

Bk Heid erbjuder dig möjligheten att beställa en fantastisk supportertröja med samtliga SHE-spelares namn integrerade i tyget. Tröjan tas fram i begränsad upplaga och erbjuds just nu!

 

Det finns ett par olika sätt att köpa tröjan och att stötta vår klubb på bästa sätt. 
  1. Medlem i 1946 klubben - inkluderar tröja, inträde till alla seriematcher (ej slutspel), ditt namn på hemsidan. Pris: 1946 SEK
  2. Medlem - Stödmedlem och supportertröja Pris: 900 SEK
  3. Endast tröja Pris: 800 SEK
Hur beställer jag? Lägg ett mail till kansliet info@bkheid.se
Skriv: Namn, mailadress och mobilnummer, samt vilken storlek du vill beställa på tröjan. 
 
Det är också viktigt att du meddela oss vilket av ovan angivna beställningsalternativ du väljer!

 

 

Magnus Lindqvist lämnar tränaruppdraget för SHE-laget
2021-10-18 19:09
BK Heids tränare Magnus Lindqvist kommer att lämna uppdraget som chefstränare i klubbens SHE-lag.
P2006 - P16/15
A-pojkarnas säsong fortsätter även efter Örebro
2021-10-14 09:28, P2006 - P16/15
Time-out med fyra minuter kvar och 1 mål ner

Sedan segervrålen över Örebro tystnat har pojkar 06 fortsatt sin handbollssäsong med seriematcher och USM med tuffa med lärorika matcher.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Bollklubbens Företagsnätverk, 21/10 05:41 
Damer A , 09/10 09:50 
F2010 - F11, 03/10 17:07 
 
Våra sponsorer
Handbollens Huvudsponsor
BK Heid i Sociala medier
Sponsorer SHE