SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott

Bli medlem i BK Heid
BLI MEDLEM
Välkommen till BK Heid – din handbollsklubb i väster!

Välkommen till BK Heids hemsida!

Vi är en breddförening i Västra Göteborg med ett damlag i högsta serien sedan mer än 15 år tillbaka. Hos oss är alla välkomna och vi ger dig en meningsfull fritid, från liten till eliten!

 

Vår hemmahall Heidhallen ligger mitt i ett trevligt bostadsområde i Järnbrott och med närhet till Frölunda Torg.  Du kommer hit till fots, med cykel, bil eller spårvagn som stannar nästan utanför dörren!

 

Varmt välkommen, hoppas att vi ses snart!

F2009 - F13
Härligt att seriespelet är igång för F 09!
2022-10-04 10:57, F2009 - F13

Säsongen har kickat igång ordentligt och F09 har hunnit med att spela två försäsongscuper i september månad. Först Göteborg Cup och därefter Vikingaspelen i Löddeköping. Många lärorika matcher har spelats med blandade resultat. Vi har jobbat hårt med att lägga till ytterligare ett försvarsspel till vår palett och utmanat tjejerna i olika roller på olika sätt. Det vi tränar på nu ger förhoppningsvis resultat längre fram! 

I helgen inleddes seriespelet och vi visade direkt att vårt kompakta försvar fortfarande är på plats oavsett system. 13 insläppta på 2 matcher ger mersmak! Redan på torsdag spelar vi vidare i serien! Hoppas vi ses i Heidhallen då!

 

 

BK HEID Höstlovscamp
2022-09-29 09:04
Sommarcamp 2022

Under vecka 44 arrangerar BK HEID höstlovscamp för ungdomar som vill utveckla sina handbollsfärdigheter och uppleva ett höstlov med utmaningar i Heidhallen

NORDIC WELLNESS erbjuder spelare och ledare att komma i form!!
2022-09-15 15:39

Missa inte det generösa erbjudandet från vår partner Nordic Wellness. Nu kan alla komma i extra bra form inför säsongen! Spelare och ledare erbjuds ett fint pris på årskort som gäller på alla klubbar, alla aktiviteter över hela landet!! 

 

Beställ och betala via klubben här!

 

Erbjudandet kommer att finnas under hela året och du styr själv när det ska starta! DU kan alltså beställa idag och starta 1 jan 2023. (Startdatum är alltid den första i varje månad) Men, beställ i tid, det är en eftersläpning i startdatumet så säkra ditt kort och ditt önskade datum redan nu!

 

 

Damer A
Damerna förlorade mot Hallby 18-28 (9-13)
2022-09-10 19:57, Damer A

Det blev förlust i premiären för damerna.....

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Våra sponsorer
Handbollens Huvudpartner
Sponsorer SHE