SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Handboll

Bli medlem i BK Heid
BLI MEDLEM
Välkommen till BK Heid – din handbollsklubb i väster!

Välkommen till BK Heids hemsida!

Vi är en breddförening i Västra Göteborg med ett damlag i högsta serien sedan mer än 15 år tillbaka. Hos oss är alla välkomna och vi ger dig en meningsfull fritid, från liten till eliten!

 

Vår hemmahall Heidhallen ligger mitt i ett trevligt bostadsområde i Järnbrott och med närhet till Frölunda Torg.  Du kommer hit till fots, med cykel, bil eller spårvagn som stannar nästan utanför dörren!

 

Varmt välkommen, hoppas att vi ses snart!

Damer A
På lördag den 20 noveber fyller vi hemmaborgen igen!
2021-11-17 10:45, Damer A
 
HBSK F2013
Lyckad handbollsfestival i Heidhallen
2021-11-15 18:36, HBSK F2013
Heids F2013 nöjda efter första Handbollsfestivalen.

Vad blir det om man blandar matcher, teknikträning och gemensam uppvärmning? Jo, en Handbollsfestival. I söndags fick Heids flickor 2013 dra på sig matchtröjorna för första gången, när laget anordnade Handbollsfestival i Heidhallen. Torslanda HK och IK Sävehof gästade.

 

Handbollsfestival är ett nytt koncept där lag från distriktets olika föreningar bjuds in och samlas för att träna tillsammans och spela matcher mot varandra. Skillnaden från en vanlig cup eller ett träningsläger är att lagen tillsammans värmer upp, tränar teknik, spelar matcher och har en gemensam avslutning. Helgen som gick arrangerades den första omgången för F8.

 

– Det här var jättekul. På grund av corona var det här också första gången våra tjejer fick möjlighet att möta andra lag, säger en av Heids tränare Ché Svanström, som även höll i den flåsiga uppvärmningen till AC/DC:s Thunderstruck.

 

Heid ställde upp med fyra lag. IK Sävehof och Torslanda HK kom med två lag var. Förutom tre minihandbollsmatcher vardera tränade lagen 50 minuter tillsammans.

 

– Tjejerna delades upp i fyra grupper och fick köra fyra olika stationer: bollkontroll, passningar, skott och kroppskontroll. Totalt var vi nästan 60 spelare och många tränare på planen, men det gick jättebra, säger Kajsa Sandin, tränare i Heid.

 

Finns det något bra tips till andra klubbar som ska anordna Handbollsfestival?

– Ja, kör inte bara övningar där det krävs många bollar, om ni som arrangerande klubb inte har ett stort bollförråd. Alla lag ska ha med en boll per spelare till festivalen, men det kan vara svårt om klubben har andra lag som tränar samtidigt och behöver bollarna. I övrigt gäller det bara att planera noga och att fokusera på att barnen ska ha kul, säger Kajsa Sandin.

 

Det spelades matcher på två planer samtidigt i hallen, och publiken fick se allt från kontringar, hoppskott och målvaktsräddningar till en hel del tekniska fel.

 

– En stor eloge till våra unga föreningsdomare som pedagogiskt förklarade för våra små spelare vad de gjort fel, säger Ché Svanström.

 

I december ska Heids pojkar 2013 anordna Handbollsfestival i Heidhallen.

Hur tar du dig till hallen? Svenska handbollsförbundet vill veta!
2021-11-15 10:24

Svenska Handbollförbundet deltar i ett hållbarhetsprojekt i syfte att minska antalet resor med hög klimatpåverkan och samtidigt öka tillgängligheten inom idrottsrörelsen.

 

Nu behöver dom alla BK Heids medlemmars hjälp med att besvara enkäten för att kunna kartlägga resandet och därefter jobba för att minska påverkan på klimatat och öka hållbarheten!

 

Fyll i enkäten och hjälp förbundet att kartlägga idrottsrelaterade resor och transporter

Enkäten är öppen november ut och den som fyller i den gör det helt anonymt.

Enkäten riktar sig till den som är aktiv, förälder, ledare, domare, funktionär och/eller förtroendevald inom förening eller specialidrottsförbund.

 

Länk till enkäten:

https://www.cero.nu/survey/?id3=1632748966

 

Länk till ytterligare information:

https://www.svenskhandboll.se/Nyheter/HandbolliSverige/idrottsresorskablimerhallbaramedhjalpavinnovationsstod/

 

Frågor gällande projektet:

Victoria.Pettersson@handboll.rf.se

 

Frågor gällande kommunikationsunderlag:

Therese.Bringefors@handboll.rf.se

BK HEID kallar till EXTRA ÅRSMÖTE
2021-11-06 19:27

Ordförande Christian Lindberg har begärt att frånträda funktionen som ordförande i BK HEID från och med 1 december 2021. Mot bakgrund av detta kallas medlemmar och övriga intressenter till extra årsmöte som genomförs 1 december 2021 i föreningens café klockan 18.30.

 

Medlem över 15 år har rösträtt som utövas genom personlig närvaro. Övriga har yttranderätt.

 

Efter extra årsmöte avser styrelsen kvarstanna för samtal med engagerade medlemmar på valfria teman över en kaffe.

 

Dagordning:

 

  • Val av ordförande för BK HEID från 1 december 2021, till och med tidpunkt för ordinarie årsmöte under 2022.
  • Fyllnadsval av ordinarie ledamot

 

Valberedningens ordförande Patrik Dahlberg tar tacksamt emot namnförslag på styrelseledamot och posten som ordförande.

 

Varmt välkomna!

Damer A
Referat: BK Heid Damer                                      - Skara HF
Varmt välkomna till Heidhallen den 6 november!
2021-11-06 10:15, Damer A

Varmt välkomna till Heidhallen, idag smäller det!!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Våra sponsorer
Handbollens Huvudsponsor
BK Heid i Sociala medier
Sponsorer SHE