SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Handboll

Bli medlem i BK Heid
BLI MEDLEM
Välkommen till BK Heid- din handbollsklubb i väster!

Välkommen till BK Heids hemsida!

Vi är en breddförening i Västra Göteborg med ett damlag i högsta serien sedan mer än 15 år tillbaka. Hos oss är alla välkomna och vi ger dig en meningsfull fritid, från liten till eliten!

 

Vår hemmahall Heidhallen ligger mitt i ett trevligt bostadsområde i Järnbrott och med närhet till Förlunda Torg.  Du kommer hit till fots, med cykel, bil eller spårvagn som stannar nästan utanför dörren!

 

Varmt välkommen, hoppas att vi ses snart!

P2006 - P16/15
A-pojkarnas säsong fortsätter även efter Örebro
2021-10-14 09:28, P2006 - P16/15
Time-out med fyra minuter kvar och 1 mål ner

Sedan segervrålen över Örebro tystnat har pojkar 06 fortsatt sin handbollssäsong med seriematcher och USM med tuffa med lärorika matcher.

Damer A
Hanna och Clara till U-landslagets träningsdagar
2021-10-09 10:04, Damer A

Två av klubbens duktiga spelare: Hanna Wedeby och Clara Wolf kan under inledningen av november se fram mot att delta i den samling som  förbundskaptenen Jesper Östlund kallat till och som genomförs i Partille arena med landets bästa U19-tjejer.

 

Stort grattis säger vi och varmt lycka till!

 

59 U19-damer kallade till träningsdagar - Handbollslandslaget

Damer A
Linn och Julia till Ligalandslaget
2021-10-09 09:50, Damer A

BK Heid är stolta över att våra duktiga spelare Linn Hansson och Julia Walstern under dagarna som gått varit på samling med det så kallade ligalandslaget. Stort grattis!

Herr
Oavgjort för Herrarna i premiären 29-29 (13-13)
2021-10-03 22:04, Herr

Äntligen var det dax för våra herrar att spela en tävlingsmatch igen efter en lång väntan....

F18 USM Steg1 Helgen 25-26 september
2021-10-03 12:39

USM Steg1 F18. Grupp 12. BK Heid står som värdar

 

I gruppen ingår BK Heid, HK Malmö, Skara HF och IK Baltichov.

 

F18 består av flickor födda 03 och 04. Tyvärr kan inte BK Heid ståta med så många tjejer i de åldrarna så vi fick fylla på med tjejer nerifrån. BK Heid ställde upp med 2 st -04, 4st -05, och 10st -06.

Våra tjejer kämpade tappert i tre matcher, men inte lätt att i stort bara möta lag som har 1-3år äldre tjejer. 

 

lördags match mot det lag som skulle bli gruppsegrare, HK Malmö.  16 - 31 i resultat till malmöiterna som var betydligt starkare fysiskt och med ett hårt spel. 7 min in i matchen stod det 4-4 då gasade malmö på lite och fick snabbt en 4 målsledning som senare blev till 9 - 17 i halvtid, matchen var avgjord men våra tjejer kämpade vidare. Grym kamp och väldigt kul att se, INGEN hängde med huvudet de fortsatte kämpa.

 

Söndag startade med match mot Skara HF. Skaras snabba kontringar avgjorde ganska snabbt matchen, vi fann inte lösningarna för att stoppa det spelet. Halvtid stod det 8-14. Efter halvtid kom skara in och gjorde 5 snabba och matchen var förlorad. 11-26 slutresultat. 

 

Sista matchen gick mot IK Baltichov (Lerums stolthet). Blev en stökig match med 5 straffar och en del utvisningar.  Våra tjejer gick in bestämt i matchen och gjorde bra ifrån sig första halvlek. Gick in i halvtidsvila med ledning 11-7. Första halvlek blev 18 mål totalt. bra försvarspel från båda lagen var garanten för det. Andra halvlek såg likartad ut men våra tjejer fick inte riktigt till det i avsluten vilket gjorde att baltichov gick vinnande ur andra halvlek med 13 - 6. Slutsiffror 17 - 20 till Baltichov.


Våra tjejer visste vad som gällde, de tog helgen som en ordentlig träningshelg och som de gjorde det.

3 förluster men med flaggan i topp. 1-3års fysisk och spelmässig mognad gör otroligt mycket.
Ledargruppen var otroligt stolta över det tjejerna presterade. Sportchefen i BK Heid Magnus Ferdinandsson skakar på huvudet och säger "vilka hjältar, sliter som djur, med stora hjärtan för varandra och viker definitivt inte ner sig någonstans. GRYMMA TJEJER!"

 

Tänk vilka tjejer vi har i BK Heid!

 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Våra sponsorer
Handbollens Huvudsponsor
BK Heid i Sociala medier
Sponsorer SHE