SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott

Bli medlem i BK Heid
BLI MEDLEM
Välkommen till BK Heid – din handbollsklubb i väster!

Välkommen till BK Heids hemsida!

 

Vi är en handbollsförening i västra Göteborg med lag i olika nivåer och olika åldrar. Vårt representationslag Dam A har en lång historia med spel i landets högsta damserie - SHE - men kommer från säsongen 2023/2024 skifta bekantskap med damallsvenskan.

 

Vi är oerhört stolta över att ha en verksamhet som spänner från ung till gammal och från elit till bredd. Vi är en förening där alla medlemmar har en möjlighet att utvecklas i sin takt och mot egen ambitionsnivå. 

 

Vår hemmahall Heidhallen ligger mitt i ett trevligt bostadsområde i Järnbrott och med närhet till Frölunda Torg.  Du kommer hit till fots, med cykel, bil eller spårvagn som stannar nästan utanför dörren.

 

Varmt välkommen, hoppas att vi ses snart!

Damer A
Onsdag den 4 okt välkomnar vi Kristianstad HK till Heidhallen!
2023-09-23 21:49, Damer A

Slutspelet i Svenska cupen tar sin början i oktober och Bollkubbens damer får tillfället att mäta sina krafter mot Kristianstad som fått en kanonstart på årets säsong. Segrar har radats upp och vi utnämner laget till Skånes bästa i nuläget, svårt att vara något annat när man leder serien eller hur??!! Det blir en tuff men spännande uppgift för Anders Niklasson och Co att ta sig an!

 

Som vanligt utlovar vi ett café som serverar goda saker, bra med folk på läktaren och en stämning på topp!!

 

Varmt välkomna till Heidhallen! 

 

BK HEID finns på Handbollplay.se
2023-09-20 21:13

Nu startar säsongen 2023/2024 med våra lag i seriespel i olika nivåer. Först ut är vårt Dam A-lag som i morgon åker till Boden för match. För den handbollsintresserade finns möjlighet att abonnera på matcherna i två olika paket.

 

Paket: Föreningssupporter BK HEID (129 :- / månad) så ser du allt som sänds från Heidhallen och där BK HEID har sändningsrättigheterna. Observera att USM inte ingår i detta paket. 

 

Paket: Lagsupporter (159 :- / månad) så ser du allt där ett specifikt lag spelar och under förutsättning att det sänds. Det är detta paket du använder för att se allt med vårt Dam A-lag, och således även bortamatcherna.

 

Genom att ansluta dig till någon av de ovanstående abonnemangen så får du inte bara möjlighet att se på bra handboll under säsongen, du stödjer också BK HEID och vår viktiga ungdomsverksamhet.

 

Länk: https://handbollplay.se/bkheid-dam/subscriptions

 

Uppdatering: några Heidare har hört av sig med frågor om de olika paketen och vad det egentligen är man får se och inte får se. Svaret kommer efterforskas hos Solidsport och när klarhet i detta finns kommer vi publicera det!

Nordic Wellness erbjuder ungdomsspelare i BK Heid att köpa Sverige ++ kort
2023-09-19 10:59

BK Heid har sedan länge ett samarbete med en av Sveriges största gymkedjor Nordic Wellness som har över 300 anläggningar från söder till norr. Samarbetet innebär att våra ungdomsspelare har en exklusiv möjlighet att köpa ett Sverige ++ kort för endast 2395 kronor / år.

Båda 2009-lagen klara för Norden Cup 2023!
2023-09-05 07:00
Foto: Jim Jubell

BK Heids tjejer och killar födda 2009 har blivit inbjudna att representera Sverige i Norden Cup 2023! Turneringen som pågått i 20 år och brukar betraktas som inofficiella nordiska mästerskapet för klubblag.

 

Turneringen bjuder årligen in ca 2000 spelare till Göteborg fördelat på de nordiska länderna där varje åldersklass består av 16 lag som ska göra upp om den Nordiska mästartiteln. De lag som bjuds in till Norden Cup har på olika sätt kvalificerat sig via framstående resultat i riksmästerskap, cupspel, seriespel eller via rekommendationer från nationella förbund. Alla lag som blir inbjudna håller alltså dokumenterad toppklass.

 

BK Heid är mycket stolta över att både våra killar och tjejer blivit inbjudan till turneringen vilket är ett kvitto på det fina arbete som de båda lagen har lagt ner på hård träning på och utanför planen. Föreningen hoppas därmed att ni medlemmar tar er tid titta på härlig handboll med nordens främsta lag och så klart att  heja fram våra killar och tjejer! Norden Cup spelas mellan den 27 december och 30 december i och omkring Göteborg. Närmare spelstart publiceras spelschema. 

Damer A
Premiär i Damallsvenskan 23/24!
2023-08-31 11:49, Damer A

Varmt välkomna till premiären av Damallsvenskan 23/24!! Detta sammanfaller med handbollens dag som firas stort utanför Heidhallen med start redan klockan 11:45. Missa inte det! Läs mer på nyheter från klubben!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
F2013 -F10, 20/09 10:37 
F2013 -F10, 20/09 10:36 
Dam Junior, 01/09 14:14 
Damer A , 31/08 11:49 
Dam Junior, 30/08 21:26 
 
Våra sponsorer