SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott

Bli medlem i BK Heid
BLI MEDLEM
Välkommen till BK Heid – din handbollsklubb i väster!

Välkommen till BK Heids hemsida!

 

Vi är en handbollsförening i västra Göteborg med lag i olika nivåer och olika åldrar. Vårt representationslag Dam A har en lång historia med spel i landets högsta damserie - SHE - men kommer från säsongen 2023/2024 skifta bekantskap med damallsvenskan.

 

Vi är oerhört stolta över att ha en verksamhet som spänner från ung till gammal och från elit till bredd. Vi är en förening där alla medlemmar har en möjlighet att utvecklas i sin takt och mot egen ambitionsnivå. 

 

Vår hemmahall Heidhallen ligger mitt i ett trevligt bostadsområde i Järnbrott och med närhet till Frölunda Torg.  Du kommer hit till fots, med cykel, bil eller spårvagn som stannar nästan utanför dörren.

 

Varmt välkommen, hoppas att vi ses snart!

BK Heid samarbetar med My Driving Academy
2024-04-12 13:06

BK Heid kommer under året samarbeta med My Driving Academy vilket är en av Sveriges största trafikskolor. Samarbetet riktar sig i första hand till åldersgrupper där spelare vill genomföra mopedkurser, men också till föräldrar och spelare som avser att ta körkort för bil.

 

Mopedkörkort är ett utbildningspaket som är stark rabatterat för medlemmar i BK Heid, och där den teoretiska utbildningen inte sällan genomförs på plats i Heidhallen (körutbildningen genomförs dock på annan plats) tillsammans med andra jämnåriga spelare - pris 3 800 kronor.

 

Handledarkurs för bilkörkort vänder sig till såväl spelare och föräldrar (eller annan lämplig person) där målsättningen är att efter utbildningen kunna övningsköra för bil i privat regi. Utbildningen sker vid fastställda tidpunkter och inte sällan tillsammans med andra jämnåriga spelare från BK Heid - priset är 300 kronor.

 

Första utbildningsomgång för mopedkörkort är 13 - 14 juni 2024. För anmälan ring My Driving Academy på telefon: 031-336 26 65 och glöm inte att ange att du är spelare i BK Heid för att få det rabatterade priset. 

 

 

Lars "Lasse" Nord begravning
2024-04-07 10:25

Begravningen av vår Herr A-lags tränare Lars "Lasse" Nord som avled efter en kort tids sjukdom sker tisdagen 23 april klockan 11.00 i Sankta Birgitta kapell. Akten avslutas i kyrkan. 

 

https://fjallmansbegravning.se/dodsannonser/#/Case/898784/

 

Vila i frid Lasse!

 

David Fagerberg

Ordförande 

 

F2009 - F14
F09 är klara för finalspelet i USM F 14-2024
2024-04-03 14:10, F2009 - F14

Tjejer födda 2009 ska till Uppsala och fightas om USM-guldet tillsammans med 7 andra oerhört starka lag från F14-klassen! Vilken upplevelse det ska bli! Under senare delen av mars lyckades BK Heids 09-kullar, både killar och tjejer, med bedriften att ta sig hela vägen till Finalspelet i USM-14 klassen. Nu ska de 8 bästa lagen i Sverige göra upp om titeln i Uppsala! 

BK Heid är representerat i USM finalhelg i Uppsala
2024-04-02 21:14
BK Heid klara för finalsteget i USM

Ungdoms SM arrangeras av svenska handbollsförbundet och är en nationell tävling över hela säsongen. Tävlingen styrs genom fyra steg och en indelning som innebär att bättre lag spelar mot allt svårare motstånd medan lag som har en bit kvar i sin utveckling fortsätter i en lättare och lättare nivå. Sedan ett antal år tillbaka genomförs finalsteget för samtliga klasser vid ett och samma tillfälle och på samma plats i en härlig handbollsfestival där landets åtta bästa lag i de tre ålderklasserna under tre dagar gör om om titeln svenska mästare.

 

 

CK återigen i BK Heid - ansvarig för elitgruppen
2024-03-28 17:00
Efter utflykter till polcirkeln, Hisingen och Halland är Christer CK Karlsson åter där det en gång började. I Järnbrott och i BK Heid.
Från och med början av april ska CK träda in i ny roll som ansvarig för elitgruppen.
– Det ska bli hur kul som helst, säger CK.

 

 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Våra sponsorer