SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Handboll

Bli medlem i Bollklubben Heid
BLI MEDLEM
Välkommen till BK Heid- din handbollsklubb i väster!

Välkommen till BK Heids hemsida!

Vi är en breddförening i Västra Göteborg med ett damlag i högsta serien sedan mer än 10 år tillbaka. Hos oss är alla välkomna och vi ger dig en meningsfull fritid, från liten till eliten!

 

Vår hemmahall Heidhallen ligger mitt i ett trevligt bostadsområde i Järnbrott och med närhet till Förlunda Torg.  Du kommer hit till fots, med cykel, bil eller spårvagn som stannar nästan utanför dörren!

 

Varmt välkommen, hoppas att vi ses snart!

Årsmötet för BK Heid och BK Heid UF flyttas till 17 augusti
2021-06-17 10:50

 

Det kallade årsmötet till 23 juni 2021 senareläggs!

 

Mot bakgrund av omständigheter som ligger utanför föreningens kontroll och hantering har styrelsen beslutat att det årsmöte som enligt kallelse skulle genomföras 23 juni 2021 ska senareläggas.

 

Nytt datum är:

17 augusti 2021 klockan 18.30

 

Medlemmar och övriga intressenter kallas härmed till årsmöte som genomförs den 18 augusti 2021 klockan 18.30. Då restriktionerna med anledning av pandemin bedöms vara delvis lättande är inriktningen att årsmötet genomförs fysiskt i Heidhallen, och – för den som så önskar – digitalt via länk (Google meet)  som publiceras på föreningens hemsida från och med 11 augusti.

 

Årsmöteshandlingar såsom exempelvis verksamhetsberättelse, verksamhetsplan med budget och styrelsens förslag och inkomna motioner finns tillgängliga från 10 augusti på föreningens kansli och kan begäras via mail eller personligt besök.

 

Medlem har möjlighet att tillsända förslag (motioner) till årsmötet, vilka ska vara styrelsen tillhanda senast 4 veckor före årsmötet. Motioner mailas med fördel till styrelsen@bkheid.se

 

Medlemmar över 15 år har rösträtt som utövas genom personlig närvaro.

 

Varmt välkomna

/Styrelsen genom ordförande Christian Lindberg

Hanna Wedenby spelar EM i sommar!
2021-06-16 16:53

U19-damerna spelar Scandinavian Open 30 juni–2 juli och EM i Slovenien 8–18 juli. Glädjande är att BK Heids Hanna Wedenby är en av de 16 spelare som förbundskaptenen Patrik Svarvén tagit ut  och ska försvara den svenska äran. 

 

Hanna har under året tagit stora steg i vårt SHE lag och idag var hon först ut av våra A-lags spelare som instruktör på BK Heid Summer Camp- Camp CK. Mycket uppskattat av ungdomarna! Hanna är ett fint bevis på att hårt arbetet alltid lönar sig och hon är en källa till inspiration för våra spelare!

 

Grattis Hanna!

 

BK Heid hälsar sin nya sportchef Magnus Ferdinandsson välkommen!
2021-06-08 08:21
Foto: Norra Halland
 
Magnus "Manne" Ferdinandsson kommer att jobba med sportslig utveckling och klubbutveckling för att  skapa de strukturer som vi så väl behöver i BK Heid. Hans engagemang och kunnande kommer att vara en fin tillgång för oss som klubb och för våra lag. Vi hoppas att Manne ska stötta lagen och ledarna på ett bra sätt, bidra till att hålla en röd tråd och linje i vår spelarutbildning. Vår målsättning är att ha en god struktur i klubben, ha heltäckande kullar på både flick- och pojksidan samt vara en stabil klubb som förser våra A-lag med egna välutbildade produkter. Här ser vi fram mot att Magnus ska driva arbetet framåt och skapa kraft.
 
-Det ska bli kul att komma till BK Heid och bidra till att klubben utvecklas nu och på sikt säger Manne. Jag hoppas kunna vara ett stöd till både ledare, lag och klubben med den erfarenhet jag har med mig och den entusiasm jag känner inför uppdraget. Att mina barn och min fru är engagerade i klubben som spelare och ledare är en härlig bonus, nu kommer jag att få se mer av dom framöver. Detta känns jättekul! 
 
Magnus Ferdinandsson kommer senast från en roll som huvudtränare inom Aranäs HK där han drev upp damlaget från division 1 till en topplacering med elitkval i Allsvenskan. Utöver det har han en lång tränarkarriär bakom sig i flera olika Göteborgsklubbar på både herr- och damsidan. 
 
Varmt välkommen!
 
/Styrelsen
Dags att anmäla sig till Bollekis inför hösten 2021!
2021-05-27 13:25

Är du sugen på att testa vårt populära Bollekis?! Anmäl dig direkt för att inte missa chansen att få en plast till hösten!

 

Via länken här nedna anmäler du intresse för dig och ditt barn till vårt populära Bollekis. Vi sätter barn i rörelse genom motorik, samarbete, bollglädje och en trygg miljö. TIllsammans skapar vi glädje och gemenskap mellan vuxna och barn genom vårt Bollekiskoncept. Missa inte chansen att vara med oss! Du kommer inte att ångra dig!

 

Anmäl dig till Bollekis inför hösten 2021

 

 

Om ditt barn var med i Bollekis 2020/2021 behöver du inte anmäla dig igen. Utan ni kommer få frågan när vi startar igen om ni vill behålla er plats eller inte. 

P2006 - P16/15
Finalen i Skadevi Cup 2017
2021-05-05 23:08, P2006 - P16/15

I tider där matcher och cuper är inställda minns vi tillbaka till Skadevi Cup 2017 där bollklubbens pojkar 06 fick spela A-final. En jämn final där killarna till slut fick ge sig med minsta möjliga marginal mot duktiga Silwing/Troja, som för övrigt gav killarna namnet på den första spärren som laget lärde sig - Silwingspärren!

 

 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Herr, 28/07 13:26 
Herr, 24/06 08:06 
F2010 - F11, 20/06 15:15 
P2006 - P16/15, 15/06 12:34 
 
Våra sponsorer
BK Heid i Sociala medier
SEH Dam´s Huvudsponsor
Elithandbollens Sponsorer