SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott

Bli medlem i BK Heid
BLI MEDLEM
Välkommen till BK Heid – din handbollsklubb i väster!

Välkommen till BK Heids hemsida!

Vi är en breddförening i Västra Göteborg med ett damlag i högsta serien sedan mer än 15 år tillbaka. Hos oss är alla välkomna och vi ger dig en meningsfull fritid, från liten till eliten!

 

Vår hemmahall Heidhallen ligger mitt i ett trevligt bostadsområde i Järnbrott och med närhet till Frölunda Torg.  Du kommer hit till fots, med cykel, bil eller spårvagn som stannar nästan utanför dörren!

 

Varmt välkommen, hoppas att vi ses snart!

Damer A
Varmt välkomna till Heidhallen och mötet mellan BK Heid och Skara!!
2022-12-05 09:36, Damer A

Fredag den 9 december hälsar vi er åter varmt välkoma till Heidhallen. Nu var det länge sedan vi hade en hemmamatch och vi hoppas så klart att alla härliga heidare dyker upp för att stötta våra tjejer och visa vilken fantastisk publik vi har i Bollklubben!

 

Röda tröjor på, trummor fram! Nu kör vi!!

 

Varmt välkomna!! 

BK HEID söker projektledare och unga (blivande) ledare för uppdrag
2022-12-04 08:43

BK HEID har fått ett uppdrag att ”öppna idrottshallen” för barn och unga i Frölunda och Tynnered genom ett särskilt projekt. Vi söker därför två projektledare som vid två tillfällen i veckan under våren kan ansvara för att leda verksamheten som vi i dagsläget kallar för ”öppna idrottshallen”. Vi söker också unga (14-20 år) spelare som framöver är intresserade av att utbilda sig inom idrottsledarverksamhet och som en start arbeta i projektet.

Köp Heidkläder till julklappssäcken!!
2022-11-30 14:36
Heidkläder i julklappssäcken!!

Snart är julen här och vad är den bästa julklappen i år? Jo HEID-grejer!!

I samarbete med Hummel erbjuder BK Heid dig som medlem att köpa Heidgrejer från vårt klubbsortiment med garanterad leverans innan jul! Sortimentet är begränsat och kan ej fås med namn och/eller nummer men levereras med Heidlogga!


Läs mer via länken, se vilka produkter du kan beställa och lägg din beställning innan måndag den 5 dec kl 23.00 för leverans innan jul!!

https://forms.gle/G4vm67Ls23dNxQLe7 

Med hopp om en härlig handbolls-december!!

 

//BK Heids klädgrupp

BK Heid ställer upp!
2022-11-29 11:12

 Heid ställer upp! Läs mer om vad vi i klubben gör och ta del av den film som tagits fram av "Vi ställer upp" sponsorerna och vår egen Suzana Dimoska!!

BK HEID grundare Kurt Mathiason har avlidit
2022-11-15 13:34
Bild: Kurt Mathiason

Det är med sorg föreningen mottagit besked att Kurt Mathiason avlidit i en ålder av 95 år. Kurt var 1946 med och bildade föreningen i stadsdelen Majorna där han också var bosatt. Vid bildandet fick Kurt uppdraget att vara föreningens första kassör samt i dess premiärmatch även ytterback.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Våra sponsorer
Handbollens Huvudpartner
Sponsorer SHE