SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott
Damer A - grupp

Välkomna till BK Heids damer A!

Välkommen till BK Heid damer A!

Vi spelar i allsvenskan, Sveriges näst högsta serie och har premiär i mitten av september. Vi ser fram mot säsongen och publiktrycket i hallen som brukar vara något utöver det vanliga! Hoppas vi ses där!

 

På vår del av hemsidan kan du läsa nyheter om oss, se matchannonser och ta reda på lite mer om oss som spelar i truppen.

 

Biljetter till våra matcher säljs i entrén till Heidhallen, du betalar enklast med Swish!

 

Varmt välkomna!

 

Pontus Mellegård  tränar BK Heid
2024-04-16 19:10
Pontus Mellegård kommer att träna allsvenska BK Heid kommande säsong.
– En ung, lovande tränare med skarp handbollshjärna, säger Christer CK Karlsson, elitansvarig i klubben.
Tyresö handboll hälsas välkommen till Heidhallen!!
2024-02-08 12:25

På lördag hälsar vi Tyresö Handboll till Heidhallen! Tyresö har visat god form under säsongen och parkerar i dagsläget på en 4:de plats med 22 poäng. Heid ligger 6:a med 14 poäng.  Vi hoppas på en jämn och fin kamp i helgen och hoppas att publiken sluter upp på sportlovets första helg!!

 

Boden Handboll välkomnas till Heidhallen!
2024-01-22 12:33

På fredag kväll smäller det redan kl. 18.00 i Heidhallen då vi välkomnar våra långväga gäster från Boden till Heidhallen! Vi hoppas som vanligt på fullsatta läktare och grymt bra stämning!

 

Vi ses där!!

 

BK Heid mot IFK Örebro
2023-12-07 09:48

Varmt välkomna till Heidhallen denna härliga helg för att åter igen njuta av vårt allsvenska lag som denna gång tar emot IFK Örebro. Kaffet är varmt, bullarna är från Dahls (godast i Götet) och stämningen på topp!!

 

Vi ses så klart där! 

Ny fyller vi borgen igen! Dags för hemmamatch mot Huddinge HK!
2023-11-27 14:13

Vi hälsar åskådare och spelare välkomna till Heidhallen där vi utlovar stans godaste bullar, smaskigt kaffe och en hejdundrande stämning! Kl 14:00 är det avkast och vi vågar lova att tjejerna är laddade till tusen efter förlusten i hemmaborgen senast!

 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer