SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott
Damer A - grupp

Välkomna till BK Heids damer A!

Välkommen till BK Heid damer A!

Vi spelar i allsvenskan, Sveriges näst högsta serie och har premiär i mitten av september. Vi ser fram mot säsongen och publiktrycket i hallen som brukar vara något utöver det vanliga! Hoppas vi ses där!

 

På vår del av hemsidan kan du läsa nyheter om oss, se matchannonser och ta reda på lite mer om oss som spelar i truppen.

 

Biljetter till våra matcher säljs i entrén till Heidhallen, du betalar enklast med Swish!

 

Varmt välkomna!

 

Onsdag den 4 okt välkomnar vi Kristianstad HK till Heidhallen!
2023-09-23 21:49

Slutspelet i Svenska cupen tar sin början i oktober och Bollkubbens damer får tillfället att mäta sina krafter mot Kristianstad som fått en kanonstart på årets säsong. Segrar har radats upp och vi utnämner laget till Skånes bästa i nuläget, svårt att vara något annat när man leder serien eller hur??!! Det blir en tuff men spännande uppgift för Anders Niklasson och Co att ta sig an!

 

Som vanligt utlovar vi ett café som serverar goda saker, bra med folk på läktaren och en stämning på topp!!

 

Varmt välkomna till Heidhallen! 

 

Premiär i Damallsvenskan 23/24!
2023-08-31 11:49

Varmt välkomna till premiären av Damallsvenskan 23/24!! Detta sammanfaller med handbollens dag som firas stort utanför Heidhallen med start redan klockan 11:45. Missa inte det! Läs mer på nyheter från klubben!

Svenska cupen fortsätter med hemmapremiär mot Önnereds HK
2023-08-24 12:31

Svenska cupen har hittills varit en trevlig bekantskap för det nykomponerade Damer A laget i BK Heid. Nu på onsdag 30/8 kl 19:00 ställs vi på prov mot förra årets SHE-raketer Önnereds HK som visat prov på hög kvalitet i spelet med idel segrar även denna säsongen i cupen och på försäsongsmatcher. Kom till Heidhallen och stöd våra tjejer. En hemmapremiär som inte kommer att bli enkel behöver en inramning som är rödvit!!

Nu kör vi!!

Alva Hermanssen kritar på för BK Heid
2023-05-27 14:00

Namn: Alva Hermanssen 

Position: Målvakt

Ålder: 19 år

Välkommen Agnes !!!
2023-05-03 21:00

Namn: Agnes Hallberg

Position: Höger 9

Ålder: 21

 

 
Våra sponsorer