SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Handboll

Massor av sätt att stötta bollklubben

Att hjälpa klubben ekonomiskt behöver i dagsläget inte innebära att du måste sälja/köpa något speciellt utan dina vanliga inköp kan även de genererar intäkter utan att det kostar dig en krona. Titta på listan nedanför och se om något passar dig eller det företag du är anställd på.

Även ideella insatser stöder klubben rejält. Så passa på att ringa någon utav våra arbetsgrupper. alla kan hjälpa med något.

 

  • Handlar du på Intersport glöm då inte registrera kontot med BK Heid, så får vi procent på det du handlar. Vi har även en klubbshop där du köper klubbrelaterat material. GLÖM inte att du även kan trycka egen text på varorna.
  • Bli stödmedlem för 300kr genom länken, inför nästa säsong. Inträde till en SHE-match ingår.
  • BK Heid är anslutna till Sponsorhuset där du kan handla genom 600 olika nätbutiker och bidra till Klubbens välstånd. Vi får procent på det du köper, dvs det kostar inte dig något extra
  • Gå med i 1946 klubben till en kostnad av 1946Kr – få ditt namn på speciell plats, ett säsongskort (gäller alla grundseriensmatcher)  och en jubileumsmatchtröja. Här kan du gå med i 1946-klubben.
  • Vill ditt företag sponsra ett lags tröjor då hittar du vår policy för ungdomströjor här.
  • Vill du eller det företag du representerar, eller har du tips på företag som vill bli partner med BK Heid och stötta vår verksamhet så kontakta lars.zackrisson@bkheid.se på BK Heid marknad för att diskutera samarbete, ekonomisk hjälp, exponering etc.
  • Som privatperson kan man bidra genom att Swisha till 1230310805 eller genom att sätta in valfritt belopp på bankgiro 877-4788. Samtliga som bidrar med 1 000 kr eller mer kommer att uppmärksammas på speciellt sätt.
  • Även våra arbetsgrupper behöver hjälp. Kontakta dem direkt om du känner att du har lite tid över eller att du har något speciellt just du kan bidra med.

 

Tack för att just du ställer upp för en bättre framtid för våra unga!

 
Våra sponsorer
Handbollens Huvudsponsor
BK Heid i Sociala medier
Sponsorer SHE