SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott

Närodlad CSR

CSR står för ”Corporate Social Responsibility” Dvs företags samhällshjälp och åtaganden mot samhället. CSR står även för idén att företag ska ta ansvar för hur de påverkar samhället, ur såväl ett ekonomiskt, miljömässigt som socialt perspektiv. Även begreppet hållbarhet används allt flitigare för att dels tydliggöra vad man menar. Många börjar förstå det cirkulära i företagande och att flera modeller gör det hela lönsammare, vilket många företag har börjat uppmärksamma.
CSR för många företag innebär att man skänker pengar till barncancerfonsden, läkare utan gränser mm mm oftast långa projekt som ja gynnar väl samhället i längden men inte inom de närmaste åren.

 

NÄRODLADCSR=Samhällsansvar där man verkar. dvs i våra stadsdelar och med de barn vi jobbar med. Många människor vet om föreningarna och allt de gör i samhället. Men få vet vad det är värt i pengar, och det är inte lätt att visa upp. Genom #Viställerupp kampanjen från SHE har vi fått en hel del siffror att jobba med som idrottsekonomiska institutet har tagit fram. De visar att ideella klubbar åreligen sparar samhället mljoner genom sitt engagemang och verksamhet. Så klart innebär det även BK Heid!

#viställerupp är samlingsnamnet för alla SHE klubbar samhällengagemang. BK Heid gör en mängd nytta i våra stadsdelar, Järnbrott, Frölunda, Tynnered, Askim, Högsbo mm. Vi sätter ca 550 barn i rörelse vecka ut och vecka in, med kortare uppehåll över sommaren. Vi skapar idoler och förebilder genom våra äldre lag och vårt damlag som under de senaste 15 åren spelat i högsta serien inom svensk handboll.

 

Läs mer konkret om vårt arbete under rubriken dokument CSR och Agenda 2030 i BK Heid!

 

Hos oss lämnas ingen utanför!

 

 

 
Våra sponsorer