SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Handboll
F2009 - grupp

Välkommen till BK Heid F 2009!
Delar av vår härliga lag på Rödspätte cup i Fredrikshamn

Välkomna till vår lagsida!

Vi är ett stort gäng som tränar, spelar och har roligt tillsammans. Vill du bli en del av oss? Kontakta våra ledare på mailen nedan!

 

Våra träningstider: 

Måndag 17:00- 19:00    Frölunda Kulturhus   Ute +Inne

Torsdag 18:30-20:30      Heidhallen                Ute+Inne

 

Träningstiderna är uppdaterade för säsongen 2021/2022.

 

Vill du prova på handboll med oss? Tag kontakt med oss ledare via epost f09@bkheid.se

F 2009 summerar säsongens seriespel och satsar vidare!
2022-03-31 10:36

Vi summerar seriespelet när det återstår två matcher och säger grattis till BK Heid f09 som gjort en grym säsong!! Lycka till i framtiden och fortsätt på den inslagna vägen, ni är redan ett gäng som sprider laganda, glädje och vinnarkultur!!

Härlig säsongsinledning för 09-tjejerna
2022-01-17 08:39

Vårterminen inleds som den avslutades med sjukdomar, snytpapper och negativa/postivia tester. För F09s del inleddes den också med 4 bortamatcher i seriespelet. Lite utmanande att få ihop spelare och ledare till dessa då laget liksom alla andra är drabbade av sjukdomar, karantän och sena ändringar. 

Vi lyckades genom lite ommöbleringar får ihop spelare och ledare till alla våra matcher, ett extra stort tack till er som ställde om med kort varsel!! 

 

Spelet värmde på många platser och vi ser mer och mer att det kollektiva spelet och skotträningen ger resultat, vi spelar för varandra både i anfall och försvar, hjälper våra målvakter och sätter varandra i lägen. Vi har många målskyttar och framspelare i alla våra macther och det gör oss ledare glada och laget svårstoppat! 

 

8 poäng på 4 matcher, bra jobbat tjejer! Nu gasar vi på för fullt!!

F09 och en härlig hösttermin
2021-12-27 12:39

Så var höstterminen till ända, seriematcher färdigspelade, träningar genomförda (nåja lite lovträning kör vi ändå...) och lugnet stillar sig över handbollshallen för nåon dag eller tre.

 

Vi är oändligt tacksamma över att säsongen fick genomföras som den gjorde med träningar i hallen, föräldrar på läktaren, serimacther över stan och cuper med lite olika motståndare på nya orter. Att mötas och få utvecklas tillsammans på och utanför planen är nerven i idrotten. Man växer som människa, spelare och ledare genom detta. Varje träning vi gör tillsammans och varje bussresa, varje försnack vi har växer vi sammas som lag, som grupp och utvecklas som individer. 

Har vi blivit bättre som handbollslag denna terminen? Ja absolut! Har vi har roligt på vägen? Ja verkligen! Har spelare och ledare utvecklats individiuellt på olika sätt? Jajemän! 

Inget lag, ingen grupp är bättre än den som kämpar mest. Den som alltid ger allt och aldrig ger upp, den kommer att få dom bästa resultaten. På och utanför planen! 

 

Under hösten spelade vi i 3 olika serier, mycket snack om det innan. Lite snack om det under terminen. A och O är att varje spelare får utmanas på olika sätt, på olika niåver, anta olika roller, i olika situationer med lagkamrater som stöttar och kämpar tillsammans. Gör man det och ger allt går det oftast väldigt bra och är riktigt roligt!

 

Vi ledare är stolta över den utveckling vi ser på spelarna och lägger stor vikt vid att alla får individuell feedback och utveckling likväl som man bidrar till laget och gör sitt bästa för gruppen.  Med det sagt, god fortsättning och ge alltid allt!!

 

/Ledarna i F09

Hellton cup 26-28 november
2021-12-03 11:16

Helgen 26-28 november åkte flickor-09 till Karlstad på Hellton cup. Äventyret inleddes redan på fredag fm då SJ ställde in tåget vi skulle åka med. Rådiga ledare, flexibla barn och föräldrar samt snabbfotade Bergkvara buss löste dock situationen bra och straxt efter 20:30 rullade laget in i Karlstad och Scandic Winn där inkvarteringen skulle ske. Snabb läggning fick det bli då väckningen var satt till 6:30 på grund av tidig matchstart. Trötta tjejer släpade sig till frukosten och kostcirkelns alla hörn uppnåddes nog inte riktigt men kan sylt räknas som bär/vitaminer så är vi nog nära i alla fall… Hela truppen promenerade därefter till Tingvalla hallarna där vi skulle inleda matchspelet. Där spelade lag Svart ”chillalaget” alla sina matcher på lördagen medan lag röd ”bussåkargänget” fick hasta fram och tillbaka mellan maten och den avlägsna hallen. Matchspelet var det dock inget att klaga på, det blev 3 raka stabila segrar för lag Röd. För lag Svart var förutsättningarna glasklara efter 2 vinter på fm, vinst även i sista matchen var ett måste annars skulle vi ställas mot Heid röd i kvartsfinalen på söndag morgon. Matchen mot duktiga Koboltn böljade fram och tillbaka men vi hade svårt att få stopp på deras övergångsspel och till sist fick vi se oss besegrade med 1 mål.

 

En grupp etta och en grupp tvåa innebar att vi tagit oss till A-slutspel men också att vi dessvärre tvingades möta varandra på förmiddagen i kvartsfinal. Matchen var jämn och lite nervös men på slutet drog lag svart ifrån lite och stod till slut som segrare. Semifinal väntade mot ytterligare ett av de norska lagen från Koboltn. Ivrig påhejade av kamraterna från lag Röd gjorde samtliga spelare i lag Svart en topp-match och vi gav inte norskorna en chans , från första till sista minut var matchen vår. Segerresultatet blev till slut hela 15-5 efter en av dom bästa matcherna jag någonsin sett vårt lag spela. Vilken insats av ALLA!

 

Finaldags och där skulle vi åter ställas mot Koboltns lag som vi mött i gruppspelet. Dom visade sig vara lite för starka för oss och vi hamnade i jaktläget redan från start. Vi knaprade in och knaprade in men till slut rann tiden ifrån oss och vi föll med flaggan i topp. Heja Heid! Silver!

 

Summan av kardemumman: en härlig cup, roliga matcher, ett gott gäng ledare och en fantastisk grupp tjejer. Det är så enkelt att vara på cup med er när ni är som ni är! Tack! 

 

Nu taggar vi redan upp för nästa cup!!

/Anna och ledarna

Vikingaspelen 2021
2021-09-22 10:07

Under lördagen den 18 september rester drygt 30 tjejer, några ledare och ett härligt gäng föräldrar till Löddeköpinge för att spela Vikingaspelen. Redan förra året när vi deltog i denna cupen fick vi möta på tufft motstånd med bra lag och spela många matcher på kort tid! Så blev det även i år! Vi vann några macther stort och smått och vi förlorade några matcher stort och smått. För oss ledare var det väldigt lärorikt att se vad vi behöver träna på och vad vi ligger i framkant på. Vi fick se härliga insatser från många spelare, tjejer som "växte flera meter" under cupen som visar att dom verkligen kan och vill utvecklas som handbollspelare och stöttepelare för laget! Både på och utanför planen, vilket är nog så viktigt!! Det blir man som ledare väldigt glad att se! 

 

För spelarna blev i många fall en kraftmätning att se hur mycket man orkar med på en dag, hur man tar sig an en stor förlust, skakar av sig den och gå vidare och hur man hanterar att vinna stort men snabbt ladda om igen. Här kan vi konstatera att vi har en hel del att lära oss! Handboll handlar väldigt mycket om att kämpa och ge järnet, oavsett hur det går i matcherna. Den som kämpar mest vinner i längden både vad gäller macther men också i lagandra och gemenskap. Det man kämpar sig igenom tillsammans stärker laget. När man stöttar varandra och hjälps åt blir allt roligare och enklare!! 

 

Vi har ett härligt lag som det är väldigt roligt att vara ute på turné med! Helgens skratt och roliga händelser på och utanför planen är goda minnen att leva på!

Vi ser fram mot att alla föräldrar välkomnas tillbaka till hallen och andra hallar och cuper för att stötta laget och tjejerna på resan som vi påbörjat!!

 
Våra sponsorer
Handbollens Huvudsponsor
BK Heid i Sociala medier
Sponsorer SHE