SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott
F2009 - grupp

Välkommen till BK Heid F 2009!
Delar av vårt härliga lag på Rödspätte cup i Fredrikshamn 2022

Välkomna till vår plats på Heid-webben!

 

Vi är ett stort gäng som tränar, spelar och har roligt tillsammans. Vill du bli en del av oss? Kontakta våra ledare via mailen nedan!

 

Våra träningstider: 

Måndag 17:00- 19:00     Frölunda Kulturhus   Inne

Torsdag 17:45- 20:00     Heidhallen                  Ute+Inne

Fredag 17:00-18:30         Frölunda Kulturhus   Inne

 

 

Vill du bli en del av vårt lag? Tag kontakt med oss ledare via epost f09@bkheid.se

Tack för all support under Norden Cup 2022!
2023-01-02 14:33

Spelare och ledare i BK Heid f09 vill tacka alla Heidare och andra goa supporters där ute som stöttade oss under Norden Cup! Vi slutar på en mycket hedervärd 5:e plats till sist vilket vi är väldigt stolta över!

Vi är så glada och tacksamma över att så många av er kom, hejade och engagerade er. Det värmer i hjärtat när så väl äldre som yngre tar sig tid att åka på våra matcher, ge stöd och support! Varenda en av er räknas och känns rakt i hjärtat! Tack! 

 

Vill ni se mer bilder, videos eller ta del av resan under veckan som gick? Följ oss på instagram, bkheidf09.

Härligt att seriespelet är igång för F 09!
2022-10-04 10:57

Säsongen har kickat igång ordentligt och F09 har hunnit med att spela två försäsongscuper i september månad. Först Göteborg Cup och därefter Vikingaspelen i Löddeköping. Många lärorika matcher har spelats med blandade resultat. Vi har jobbat hårt med att lägga till ytterligare ett försvarsspel till vår palett och utmanat tjejerna i olika roller på olika sätt. Det vi tränar på nu ger förhoppningsvis resultat längre fram! 

I helgen inleddes seriespelet och vi visade direkt att vårt kompakta försvar fortfarande är på plats oavsett system. 13 insläppta på 2 matcher ger mersmak! Redan på torsdag spelar vi vidare i serien! Hoppas vi ses i Heidhallen då!

 

 

Försäsongen har inletts för F09
2022-08-25 11:05

Försäsongen har inletts för flickor 09. Fokus har legat på fysträning men med inslag av boll och andra skojiga pass! Vi har sprungit, långt och kort, fort och långsamt. Hoppat högt och länge. Kört handboll med P08/09.  Passat, skjutit och lyft skrot!! 

I morgon åker vi till Strömstad på föreningens gemensamma träningsläger för att tagga igång ytterligare! Där kommer vi att träna minst 4 pass och umgås under lättsamma former med hela klubben!

Under september månad spelar vi försäsongscuper i form av Göteborg Cup och Vikingaspelen, det ser vi mycket fram mot. Serien inleds första helgen i oktober och vi kommer i år att ha tre lag i spel! 

 

Följer ni oss inte? Häng med på instagram: bkheidf09

 

 

F 2009 summerar säsongens seriespel och satsar vidare!
2022-03-31 10:36

Vi summerar seriespelet när det återstår två matcher och säger grattis till BK Heid f09 som gjort en grym säsong!! Lycka till i framtiden och fortsätt på den inslagna vägen, ni är redan ett gäng som sprider laganda, glädje och vinnarkultur!!

Härlig säsongsinledning för 09-tjejerna
2022-01-17 08:39

Vårterminen inleds som den avslutades med sjukdomar, snytpapper och negativa/postivia tester. För F09s del inleddes den också med 4 bortamatcher i seriespelet. Lite utmanande att få ihop spelare och ledare till dessa då laget liksom alla andra är drabbade av sjukdomar, karantän och sena ändringar. 

Vi lyckades genom lite ommöbleringar får ihop spelare och ledare till alla våra matcher, ett extra stort tack till er som ställde om med kort varsel!! 

 

Spelet värmde på många platser och vi ser mer och mer att det kollektiva spelet och skotträningen ger resultat, vi spelar för varandra både i anfall och försvar, hjälper våra målvakter och sätter varandra i lägen. Vi har många målskyttar och framspelare i alla våra macther och det gör oss ledare glada och laget svårstoppat! 

 

8 poäng på 4 matcher, bra jobbat tjejer! Nu gasar vi på för fullt!!

 
Våra sponsorer
Handbollens Huvudpartner
Sponsorer SHE