SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Handboll
F2009 - grupp

Välkommen till BK Heid F 2009!
Några av våra fantastiska spelare efter en internmatch i Heidhallen, vår hemmaplan!

Välkomna till vår lagsida! Vi är ett stort gäng som tränar, spelar och har roligt tillsammans.

 

Våra träningstider: 

Måndag 17:00- 19:00    Frölunda Kulturhus   Ute +Inne

Torsdag 18:15-20:15      Heidhallen                Ute+Inne

 

Vill du prova på handboll med oss? Tag kontakt med oss ledare via epost f09@bkheid.se

 

Under Covid-perioden tar vi inte emot några nya spelare till vår grupp. Det beror på att vi vill driva verksamheten på ett ansvarsfull och säkert sätt. Men ta gärna kontakt med oss så pratar vi om framtiden. 

Äntligen matcher!
2021-05-24 09:40

I helgen fick vi så äntligen spela matcher efter 7 månaders uppehåll.  Både ledare och spelare var väldigt taggade men lyckades trots detta hålla fokus och spela tillsammas, för varandra på ett bra sätt.

På lördagen reste 20 tjejer till Lerum för att möta Baltichov. Som vanligt blev det tuffa matcher där vi visade prov på hög moral, kämparglöd och spelade efter devisen att "låta bollen tala". Mycket bra jobbat av gänget som var där!! 

På söndagen hade solen gått i moln men spelet från den 20 tjejerna värmde ändå och lika så taket över Ruddalens utomhusarena. Mölndals HF stod för motståndet och det blev två välspelade macther med få tekniska fel. Flera spelare tog för sig på ett härligt sätt, dundrade in skott från 9 meter, slingrade sig igenom försvaret och hade härlig fart och teknik!! Hela gänget som var på Ruddalen supportade varandra och hejade fram laget trots kylan och väta. Så mysigt att få till lite cupkänsla och gemenskap så här i slutet av säsongen! 

Nu tar vi sikte på att få till fler macther innan vi säger "sommarlov" och egen träning tar vid!

Välkommen till vår nya hemsida!
2021-05-11 14:52

Vi är alla glada över att vår nya hemsida är online och att vi med den har möjligheter att visa upp vårt härliga  lag på ett fint sätt! Hoppas att ni hänger med oss och ser fram mot en handbollshöst utan Corona och med många cuper och matcher!

 
Våra sponsorer
BK Heid i Sociala medier
Elithandbollens Sponsorer