SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott
Pojkar födda 2007-2008

Välkomna till vår lagsida!

 

Vi är ett härligt gäng killar födda 2007/2008 som tränar, spelar och har roligt tillsammans. Vill du bli en del av oss? Kontakta våra ledare på mailen nedan!

 

Vi vill gärna fylla på vår grupp med fler spelare då vi inte är så många. 

 

Gruppen kommer att träna både med våra HJ och P2009. Allt för att hitta en bra blandning av träning för alla i truppen. 

 

Måndagar

19:00-19:45 Fys utanför Heidhallen

19:45-21:00 Inne i Heidhallen

 

Onsdagar 

16:45-18:15 Frölunda Kulturhus (Tillsammans med HJ/HA)

 

Torsdagar 

18:30-19:15 Fys utanför Heidhallen

19:15-20:30 Inne i Heidhallen

 

 

Vill du prova på handboll med oss?

Tag kontakt med oss ledare via epost P08-09@bkheid.se eller kontakta Camilla på telefon 0705-286062. 

Partille Cup 2023 P15
2023-07-13 07:12

För våra killar i P08 skulle årets Partille Cup vara andra gången de deltog i världens största handbollsturnering. Anledningen till att killarna trots att de spelat handboll länge inte varit med i Partille Cup mer än två gånger är den tråkiga pandemi som gjorde att turneringen 2020 och 2021 ställdes in. I årets upplaga bestämdes att vi skulle delta med två lag i två olika åldersklasser. Det innebar att våra 08:killar fick bilda basen i laget som spelade i klass P15 och för varje match så förstärktes dessa med några av spelarna från den lite större åldersgruppen 09:or, som i övrigt spelade i klass P14.

 

Gruppspelet i P15 skulle innebära fem intensiva matcher där gruppens sammansättning visade sig ge matcher mot lag som vi aldrig mött tidigare vilket är roligt och också en av meningarna med Partille Cup. Vi inledde med match mot det lag som kanske också åkt längst för att spela, nämligen brasilianska laget H10. Handbollen i Brasilien är på uppåtgående och särskilt efter några tidigare års framgångar i Partille Cup varvid det numera är riktigt bra lag som gästar cupen. Detta fick vårt lag erfara när slutsignalen gick och resultatet var en förlust med 11 bollar. Onsdagens två matcher i blandad väderlek följde i stort sätt inledningen och gav idel förluster även om det mot österrikiska laget bitvis vara nära. Inför torsdagens matcher var vi i läget att vinster skulle kunna rädda en fjärdeplats i gruppen och möjligen också skapa en lite lättare B-slutspelsmatch. Hoppet levde då vi kunde tvåla till norska laget med uddamålet och skulle avsluta mot Täby Handboll. Matchen började bra, men allteftersom så blev det tyngre och tyngre. Täby är ett duktigt lag och kunde utnyttja våra svagheter på ett bra sätt och när matchen var över konstaterade vi att tvåmålsförlusten resulterade i en ”inbördesmötesordning” där resultatet inte var till vår fördel. Därmed skulle B-slutspelet inledas på fredagen klockan 09.35 mot Årsta AIK. Matchen var jämn men överlag en liten ledning till bollklubben och där Årsta fick jaga. I matchens sista minut lyckades bollklubben ta ledningen och möjligen kunde man andas ut lite. Handboll är en snabb sport och med cirka 30 sekunder kvar kunde Årsta kvittera. Med detta skulle matchen förlängas i en så kallad ”golden goal”, det vill säga först att göra mål vinner. I förlängningens första anfall så lyckas Årsta göra sitt 13:e mål och därmed var turneringen slut för laget i klass P15.

 

Ska vi försöka sammanfatta turneringen så är väl gott och blandat en bra sammanfattning. Vi har gjort riktigt bra matcher, men vi har också gjort sämre matcher. Vi behöver till nästa säsong få in lite mer kraft och tyngd vilket lättast ordnas genom hård sommarträning, och genom det utdelade sommarprogrammet kommer vi vara väl rustade inför säsongen 2023/2024 då vi också gör premiär som A-pojkar med de krav som då ställs.

Serieindelning P16 Väst
2023-07-12 08:40

Säsongen 2023/2024 spelar vi i Väst serie P16. Längst bort är Halmstad HF och närmast är våra grannar Mölndals HF. Spelprogrammet förväntas vara klart i mitten på augusti och då vet vi var och när matcherna spelas. 

 

BK Heid
Halmstad HF 2
Mölndals HF vit
Redbergslids IK gul
Torslanda HK 3
IS Orion
Byttorps IF
HK Varberg
Backa HK vit
HK Bollebygd 2
Kungälvs HK 3

 

 

 
Våra sponsorer