SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott

BK Heid Handboll
BK Heid

BK Heid är en handbollsklubb baserad i västra Göteborg med en lång och stolt tradition inom sporten. Vi håller till i Heidhallen som ligger på Transistorgatan 25.

Vår klubb är en plats där spelglädje, gemenskap och utveckling står i centrum. Vi välkomnar spelare i alla åldrar och på alla nivåer, från nybörjare till elitspelare.

Vi erbjuder en engagerande och inkluderande miljö där varje medlem får chansen att utvecklas både som spelare och individ. Våra erfarna tränare och ledare arbetar hårt för att ge varje spelare den bästa möjliga träningen och stödet. Genom att delta i BK Heid får du inte bara möjligheten att förbättra dina handbollskunskaper, utan också att skapa vänner för livet och bli en del av en stark gemenskap.

Prova-på-träningar

Är du nyfiken på handboll och vill prova på? Anmäl dig via denna länk så hjälper vi dig att komma i kontakt med rätt åldersgrupp:

Testa på handboll

 
 
Träningstider och Plats

Vi har träningstider som passar alla åldersgrupper:

All information om träningstider och hallar finns via denna länk : Träningstider

 

Medlemsavgifter och Förmåner

Att vara medlem i BK Heid kostar lite olika beroende på ålder, per säsong. Här kan man läsa om medlemsavgifter Medlemsavgifter

Detta inkluderar:

 • Träningar och matcher
 • Försäkring
 • Tillgång till klubbens faciliteter
Klubbens Framgångar och Historia

BK Heid har en rik historia av framgångar inom svensk handboll. Vi har fostrat många talanger som gått vidare till att spela på högsta nivå. Våra lag har vunnit flera mästerskap och vi är stolta över vår tradition av excellens.

 
Tränarteam och Ledare

Våra tränare är erfarna och välutbildade:

 • Pontus Mellegård och Anders Niklasson, tränare för vårt damlag som spelar i Allsvenskan, flera års erfarenheter inom elithandbollen samt ungdom
 • Magnus Kjell, huvudtränare för vårt herrlag och herrjuniorer, flera års erfarenhet av ledarskap, tidigare spelare på hög nivå
 • Camilla Hultgren Dahlberg, ansvarig för våra barn och ungdomarna, med fokus på teknik och utveckling, många års erfarenhet både inom elit och barnverksamhet, tidigare elitspelare
 
Sociala Aktiviteter och Gemenskap

BK Heid är mer än bara handboll. Vi arrangerar regelbundet sociala aktiviteter som klubbfester, resor och träningsläger. Detta skapar en stark gemenskap och gör att vi har roligt tillsammans både på och utanför planen.

Utvecklingsmöjligheter

Hos oss får du inte bara möjligheten att bli en bättre handbollsspelare, utan även att utvecklas som individ. Vi erbjuder ledarskapsutbildningar och möjligheter att engagera sig i klubbens olika verksamheter.

 
Föräldraengagemang

Vi uppmuntrar föräldrar att engagera sig i klubben. Genom att vara med och hjälpa till kan ni bidra till barnens och klubbens utveckling. Det finns många sätt att engagera sig på, från att vara lagledare till att hjälpa till vid arrangemang.

Kontaktinformation

Har du frågor eller vill anmäla dig? Kontakta oss på info@bkheid.se eller ring [telefonnummer]. Följ oss också på våra sociala medier för de senaste uppdateringarna.

 

Referenser och Citat

"BK Heid har gett mig vänner för livet och en passion för handboll som jag kommer bära med mig för alltid." - [Anton Fagerberg], nuvarande spelare

"Vi som föräldrar känner oss alltid välkomna och uppskattade i BK Heid. Det är fantastiskt att se hur våra barn utvecklas i en sådan positiv miljö." - [Maria Bernander], förälder

 
 
Handbollens Regler i Enkel Form

Handboll är en fartfylld och spännande sport som spelas mellan två lag, med sju spelare i varje lag (sex utespelare och en målvakt). Här är några grundläggande regler:

 1. Speltid: En match spelas i två halvlekar på 20 minuter vardera (30 min när man är vuxen) , med en liten paus mellan halvlekarna.

 2. Målet: Varje lag försöker göra mål genom att kasta bollen in i motståndarens målbur. Laget med flest mål när tiden är ute vinner matchen.

 3. Dribbling och Passning: Spelare får dribbla bollen, det vill säga studsa den mot golvet, eller passa den till sina lagkamrater. Spelare får ta upp till tre steg med bollen utan att dribbla.

 4. Skott och Målområde: Endast målvakten får vara i målgården (den halvcirkelformade zonen framför målet). Utespelare måste skjuta från utanför denna zon.

 5. Försvar: Försvarare får blockera skott och passningar med sina kroppar, men det är inte tillåtet att hålla fast eller knuffa motståndarna.

 6. Straffar: Regelbrott kan leda till frikast (från platsen där brottet skedde) eller straffkast (från 7-meterslinjen). Ett straffkast ges för allvarliga regelbrott i målgården.

 7. Utvisningar: Spelare som begår grova regelbrott kan få två minuters utvisning. Under denna tid måste laget spela med en spelare mindre på planen.

Handboll är en dynamisk sport som kombinerar fysisk styrka, snabbhet och strategiskt tänkande. Genom att spela handboll utvecklar man inte bara sina atletiska färdigheter utan också sin laganda och beslutsfattande förmåga.

Vi på BK Heid ser fram emot att välkomna dig till vår handbollsfamilj och tillsammans skapa nya minnen både på och utanför planen.

 
 
Är du nyfiken att testa på handboll, gå in och anmäl dig via den länk så kontaktar vi dig
 
 
Våra sponsorer