SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott
Pojkar födda 2008/2009

BK Heid - P2009 söker spelare till säsong 2024/2025
2024-03-26 22:31

BK HEID pojkar 2008/2009 är ett lag med hög ambition där träning och match går hand i hand, men som vill utöka sin spelartrupp! Låter det intressant - mer information om du klickar på texten "läs mer" - nedanför.

Vi är ett ambitiöst lag bestående av pojkar födda 2008/2009 som har en önskan om att bli fler spelare. Vi har en långsiktig plan som sträcker sig över A-pojk (P16-15) och junioråldern (P19-17) där vår målsättning är att utbilda handbollsspelare som har förutsättningar både tekniskt och fysisk att konkurrera om platserna i etablerade seniorlag.

 

För att komma ifråga för vår verksamhet behöver du ha en uttalad vilja att träna hårt, du ska vara en god kamrat som är beredd att stötta dina lagkamrater som inte har kommit lika långt som du själv i sin handbollsutveckling samtidigt som du ska vara ödmjuk inför att andra kan ha kommit längre än dig.

 

Du kommer att få uppleva hård träning, många cuper och en fantastisk lagsammanhållning där alla krigar för varandra. Vi har under säsongerna lyckats med att spela kvartsfinal i Partille Cup - som ett av två svenska lag, tagit en silvermedalj i distriktets nivå 1 för P13 (säsongen 22/23), blivit inbjuden och deltagit i inofficiella nordiska mästerskapen (Norden Cup). Denna säsong har vi kvalificerat oss till finalsteget i USM klass P14 som ett av åtta lag. Det är med andra ord ett lag där alla spelare har goda individuella färdigheter som kan sättas samman till ett lag som kan vinna kvalificerade matcher.

 

Låter detta något som du skulle vilja vara en del av? Tveka då inte att ta kontakt med oss via mail. Vi kommer erbjuda provträningar där vi tillsammans diskuterar en lämplig väg framåt.

 

Du behöver dock förstå att om du är aktiv spelare, kommer vi innan eventuell provträning eller besök vilja att du har informerat dina nuvarande ledare och att vi på föreningsnivå kommer att diskutera en eventuell övergång med ungdomsansvarig eller liknande. Detta är en policy som vi har upparbetat tillsammans med andra föreningar och syftar till att vi ska kunna vara transparanta och bibehålla en god kontakt även om spelare tid till annan byter förening av olika skäl.

 
Våra sponsorer