SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Handboll
Herr-grupp

Oavgjort för Herrarna i premiären 29-29 (13-13)
2021-10-03 22:04

Äntligen var det dax för våra herrar att spela en tävlingsmatch igen efter en lång väntan....

Borås HK 84 på hemmaplan var den första utmaningen för våra herrar i Div 4 Väst Mitt. I Hemmalaget fanns det idag några nya namn för Heidpubliken att bekanta sig med. Victor Gröndahl ny målvakt för i år, Joakim Sydnäs nyförvårv på 9m samt Petter Kavsjö nyförvärv på 9m.

 

Matchen var jämn från start till mål, Heid och Borås turades om att ha kommandot men inget av lagen hade någon gång mer än 2 måls överläge. I bortalaget var det framförallt Elvin Bytic som skapade problem för Heidförsvaret med bra bra skytte (8mål). Även Jörgen Henrikssen visade prov på kvalitet med bra genombrottspel (8mål).

 

I hemmalaget var Petter Kavsjö den starkast lysande stjärnan med 11 mål i sin debut. Tyvärr fick Joakim Sydnäs utgå skadad i första halvlek efter en situation i försvaret med en befarad bicepsskada. Victor gjorde med en fin match i buren och fick också visa vilket anfallsvapen han är med sina precisionkast till 1:a fasen. Niclas Panasco visade vilken duktig kant han är vilket hans 9 mål vittnar om. En kollektiv styrka som också bör nämnas är att ALLA utespelare i hemmalaget noterade sig i målprotokollet.

 

Matchen slutade 29-29 och delad poäng. Nu ser vi fram emot nästa härliga utmaning när vi skall möta Majorna på torsdag den 7 oktober.

 

 

FORZA BKHEID

 

 

Magnus Ferdinandsson

Sportchef BK Heid

 


Nyhetsarkiv
Träning2021-08-23 21:05
Träningstider2021-07-28 13:26
Truppen Fylls På2021-06-24 08:06
 
Våra sponsorer
Handbollens Huvudsponsor
BK Heid i Sociala medier
Sponsorer SHE