SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott
Flickor födda 2013

F2013 avslutade säsongen i Ruddalen
2022-05-13 14:34
Ruddalen bjöd på strålande väder och vitsippor i massor under avslutningen för F2013.

Korvgrillning, tävlingar och diplomutdelning. Det var några av ingredienserna när F2013 avslutade säsongen i Ruddalen. Nu tar tjejerna ett uppehåll och ses igen inför Partille cup i juli.

 

Heids F2013 har haft en väldigt fin säsong. Den stora gruppen på 36 spelare har utvecklats både på och utanför planen och lärt känna varandra bättre. Flera spelare har tillkommit under säsongen, några tack vare en "kompisträning" i december. Under säsongen fick tjejerna börja spela matcher, vilket de har gjort med stor entusiasm.

 

8 maj avslutades säsongen med en träff i Ruddalens skogar för alla som hade möjlighet att delta. Ett 80-tal korvar grillades och flera tävlingar avgjordes. Frågetävling, bygga det högsta tornet på två minuter, ställa sig snabbast i ett led utefter ålder, favoriträtt, namn osv var några av deltävlingarna. 

 

Därefter blev det diplomutdelning till alla spelare för deras fina insatser. Under diplomutdelningen fick Thea en extra stor applåd. Hon har varit 100-procentig hela säsongen och deltagit på samtliga träningar och turneringar.

 

Partille cup blir nästa utmaning. F2013 ställer upp med fyra lag.

 

 
Våra sponsorer