SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott
Flickor födda 2013

Fin utveckling för Heid F2013
2022-03-23 08:19
Heid Vit möter Redbergslid Grön under minihandbollssammandraget i Heidhallen.

Säsongens sista minihandbollssammandrag för Heids flickor födda 2013 spelades hemma i Heidhallen. Sävehof, Redbergslid, Aranäs och Backa stod för motståndet.

 

24 matcher à 17 minuter avverkades i Heidhallen mellan klockan 9 och 13 i söndags. Heid ställde upp med fyra välfyllda lag, som bjöd på bra insatser allihop. Sedan spelarna gjorde matchdebut i höstas har det hänt en hel del.

 

– Till exempel är passningskvaliteten en helt annan och spelarna vågar ta för sig mycket mer nu, säger Anette Mielonen Blix, som coachade Heid Vit.

 

Något annat som gläder är att laget älskar att spela matcher och att nytillkomna tjejer, som bara gjort några få träningar, inte heller tvekar att dra på sig matchtröjan.

 

– Dessutom vill de allra flesta även stå i mål, säger Anette.

 

När vårsäsongen nu går in i slutspurten finns 36 tjejer i laget. Nästa stora grej att se fram emot blir Partille cup i juli.

 
Våra sponsorer