SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott
Flickor födda 2013

Redbergslid–Heid x 16 i Rosendalshallen
2021-12-13 17:19
Heid lag blå i match mot ett av fyra RIK-lag.

Heids 8-åriga tjejer åkte till Rosendalshallen helgen som gick för höstens andra handbollsfestival. Två av klubbarna som skulle vara där dök inte upp så det blev idel kamper mellan hemmalaget Redbergslid och Heid.

 

Redbergslid, Heid, Bollebygd och Aranäs. Det var klubbarna som skulle vara med på lördagens handbollsfestival för F8 i Rosendalshallen. När arrangörerna i RIK greppade micken för att hälsa välkomna visade det sig dock att varken Bollebygd eller Aranäs var där.

 

– Trist, men eftersom både vi och Redbergslid hade fyra lag anmälda löste det sig bra ändå, säger Kajsa Sandin, en av tränarna i Heids flickor födda 2013.

 

I stället för tre matcher per lag fick alla lag spela fyra matcher vardera. Totalt alltså 16 matcher mellan RIK och Heid.

 

– Det syntes verkligen en utveckling i spelet hos oss sedan förra festivalen och många föräldrar påpekade också att de tydligt märker att spelarna har utvecklats, säger Kajsa Sandin.

 

Precis som vid handbollsfestivalen i Heidhallen tränade även lagen tillsammans. Det bjöds på hinderbana med handbollsinslag, skotträning och en bollkontrollövning.

 

– Tjejerna hade kul och vi är nöjda med dagen. Tack också till alla föräldrar som följde oss under dagen i den otroligt kyliga Rosendalshallen, säger Peder Westergård, som coachade Heids lag blå.

 

Under vårsäsongen blir det vanliga minihandbollssammandrag för F8 och P8 i distriktet.

 
Våra sponsorer