SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott

Bli medlem i BK Heid
BLI MEDLEM
Välkommen till BK Heid – din handbollsklubb i väster!

Välkommen till BK Heids hemsida!

 

Vi är en handbollsförening i västra Göteborg med lag i olika nivåer och olika åldrar. Vårt representationslag Dam A har en lång historia med spel i landets högsta damserie - SHE - men kommer från säsongen 2023/2024 skifta bekantskap med damallsvenskan.

 

Vi är oerhört stolta över att ha en verksamhet som spänner från ung till gammal och från elit till bredd. Vi är en förening där alla medlemmar har en möjlighet att utvecklas i sin takt och mot egen ambitionsnivå. 

 

Vår hemmahall Heidhallen ligger mitt i ett trevligt bostadsområde i Järnbrott och med närhet till Frölunda Torg.  Du kommer hit till fots, med cykel, bil eller spårvagn som stannar nästan utanför dörren.

 

Varmt välkommen, hoppas att vi ses snart!

Heiddagen 1 maj!
2024-04-23 16:17

Varmt välkomna till Heiddagen!

 

Onsdag den 1 maj ses vi i Heidhallen och njuter av en dag tillsammans med andra handbollssupporters. Eller är du kanske inte supporter men älskar ditt barnbarn och vill se var hen njuter varje vecka av gemenskap och bollspel? Då är du också välkommen. 

 

Lotter, café, bollar i däcket, minihandboll och härlig gemenskap! Vi ses där!!

 

09:30- Samling för alla spelare

10.00- Dagen kör igång

11.00- Grilllunchen kan börja avnjutas

14.00 -Tack och hej för idag.

F2011 -F12
Guld för tjejer födda 2011 i Potatis Cupen 2024
2024-04-22 10:18, F2011 -F12

Heids tjejer defilerade i mål som segrare i Potatis Cupen 2024! Anförda av den vilt kämpade Stella Tolsa och med ett försvar och målvaktsspel som växte för varje sekund kunde guldet säkras till Bollklubben!!

Ny hoodie och ny t-shirt i webbshoppen
2024-04-19 10:54

BK Heids klubbshop på Intersport

 

Intersport lanserar i samarbete med BK Heid en ny hoodie och en ny t-shirt med logga på framsidan! Allt går att beställa via Intersports klubbshop!

CK - kvar i BK Heid
2024-04-18 20:43

I dagarna presenterar HK Varberg att Christer CK Karlsson är kvar i föreningen som elitansvarig för herrarna. Vi förstår

att detta kan väcka funderingar då det inte var längesedan bollklubben presenterade samma namn som vår ansvarig för elitverksamheten.  Förklaringen är enkel. Vi har under hela tiden haft en tät dialog med HK Varberg och CK där vi konstaterar att det finns stora möjligheter med att två föreningar delar på CK kompetens och kunnande. Genom att HK Varberg i första hand bedriver en elitverksamhet på herrsidan och vi på damsidan föreligger det inte några intressekonflikter mellan de två uppdragen. Vi vill understryka att hela processen med HK Varberg och CK varit öppen och transparent.

Därmed vill vi ställa oss till skaran som önskar CK lycka till i uppdraget i Varberg samtidigt som han finns med i vår förening.

 

Damer A
Pontus Mellegård  tränar BK Heid
2024-04-16 19:10, Damer A
Pontus Mellegård kommer att träna allsvenska BK Heid kommande säsong.
– En ung, lovande tränare med skarp handbollshjärna, säger Christer CK Karlsson, elitansvarig i klubben.
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Våra sponsorer