SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott

Bli medlem i BK Heid
BLI MEDLEM
Välkommen till BK Heid – din handbollsklubb i väster!

Välkommen till BK Heids hemsida!

Vi är en breddförening i Västra Göteborg med ett damlag i högsta serien sedan mer än 15 år tillbaka. Hos oss är alla välkomna och vi ger dig en meningsfull fritid, från liten till eliten!

 

Vår hemmahall Heidhallen ligger mitt i ett trevligt bostadsområde i Järnbrott och med närhet till Frölunda Torg.  Du kommer hit till fots, med cykel, bil eller spårvagn som stannar nästan utanför dörren!

 

Varmt välkommen, hoppas att vi ses snart!

BK Heid ställer upp!
2022-11-29 11:12

 Heid ställer upp! Läs mer om vad vi i klubben gör och ta del av den film som tagits fram av "Vi ställer upp" sponsorerna och vår egen Suzana Dimoska!!

BK HEID grundare Kurt Mathiason har avlidit
2022-11-15 13:34
Bild: Kurt Mathiason

Det är med sorg föreningen mottagit besked att Kurt Mathiason avlidit i en ålder av 95 år. Kurt var 1946 med och bildade föreningen i stadsdelen Majorna där han också var bosatt. Vid bildandet fick Kurt uppdraget att vara föreningens första kassör samt i dess premiärmatch även ytterback.

BK HEID representeras i distrikslaget av Anders Niklasson
2022-11-10 13:16
Bild: Anders Niklasson

Sverigecupen är tävlingen för morgondagens elitspelare och deltagarna utgörs av de olika handbollsdistriktens lag. Tidigare har vi presenterat våra spelare, men BK HEID även har fått förtroendet att avdela förbundskapten för handbollsdistriktets pojklag. 

BK HEID gratulerar Hugo Romeborn från A-pojkarna
2022-11-09 21:14
Bild: Hugo Romeborn

Sverigecupen ingår som ett led i Svenska Handbollförbundets spelarutbildning och talangutveckling och är ett utbildnings- och utvecklingstillfälle för såväl spelare som unga lovande domare. I Svericupen deltar distriktslag, pojkar och flickor 15 år, från hela Sverige. Spelplatsen är sedan ett antal år Nyköping och Rosvalla Arena.

BK HEID – inbjudna till nordiska mästerskapen för klubblag
2022-10-19 08:39
BK HEID F09 kommer under mellandagarna spela Norden Cup

BK HEID flickor födda 2009 har genom utmärkta resultat i såväl seriespel som turneringar valts ut av arrangörerna av Norden Cup att få förmånen att mäta sig med de allra främsta lagen i Norden.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Våra sponsorer
Handbollens Huvudpartner
Sponsorer SHE