SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott
F2009 - grupp

Vikingaspelen 2021
2021-09-22 10:07

Under lördagen den 18 september rester drygt 30 tjejer, några ledare och ett härligt gäng föräldrar till Löddeköpinge för att spela Vikingaspelen. Redan förra året när vi deltog i denna cupen fick vi möta på tufft motstånd med bra lag och spela många matcher på kort tid! Så blev det även i år! Vi vann några macther stort och smått och vi förlorade några matcher stort och smått. För oss ledare var det väldigt lärorikt att se vad vi behöver träna på och vad vi ligger i framkant på. Vi fick se härliga insatser från många spelare, tjejer som "växte flera meter" under cupen som visar att dom verkligen kan och vill utvecklas som handbollspelare och stöttepelare för laget! Både på och utanför planen, vilket är nog så viktigt!! Det blir man som ledare väldigt glad att se! 

 

För spelarna blev i många fall en kraftmätning att se hur mycket man orkar med på en dag, hur man tar sig an en stor förlust, skakar av sig den och gå vidare och hur man hanterar att vinna stort men snabbt ladda om igen. Här kan vi konstatera att vi har en hel del att lära oss! Handboll handlar väldigt mycket om att kämpa och ge järnet, oavsett hur det går i matcherna. Den som kämpar mest vinner i längden både vad gäller macther men också i lagandra och gemenskap. Det man kämpar sig igenom tillsammans stärker laget. När man stöttar varandra och hjälps åt blir allt roligare och enklare!! 

 

Vi har ett härligt lag som det är väldigt roligt att vara ute på turné med! Helgens skratt och roliga händelser på och utanför planen är goda minnen att leva på!

Vi ser fram mot att alla föräldrar välkomnas tillbaka till hallen och andra hallar och cuper för att stötta laget och tjejerna på resan som vi påbörjat!!

 
Våra sponsorer
Handbollens Huvudpartner
Sponsorer SHE