SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott
Flickor födda 2009

Träningstiderna är klara för 2021/2022
2021-07-20 10:49

Nu har träningstiderna gått ut till alla lag och är uppdaterade här på vår F-09 lagsida. Vi behåller i princip samma tider som vi hade förra året vilket är toppen. Precis som tidigare tränar vi både ute och inne vid båda våra tillfällen. 

 

Kalndern är uppdaterad med tider och tillfällen för augusti och september. Kallelser kommer att skickas ut till Uppstarten 14-15 aug och Vikingaspelen 18 sept lite längre fram. Vi kommer from i höst att kalla via appen till alla träningar för att kunna genomföra så bra planeringar som möjligt samt att vänja er föräldrar och spelarna vid att man ska meddela om man deltar eller inte i god tid och till matcher och träningar.  Allt detta sker via appen! 

 

Hoppas att ni ser till att hålla igång sommarträningen även när vi inte har kollektiva träningar. Träning är som frukt, en färksvara! 

 
Våra sponsorer