SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott
F2009 - grupp

Äntligen matcher!
2021-05-24 09:40

I helgen fick vi så äntligen spela matcher efter 7 månaders uppehåll.  Både ledare och spelare var väldigt taggade men lyckades trots detta hålla fokus och spela tillsammas, för varandra på ett bra sätt.

På lördagen reste 20 tjejer till Lerum för att möta Baltichov. Som vanligt blev det tuffa matcher där vi visade prov på hög moral, kämparglöd och spelade efter devisen att "låta bollen tala". Mycket bra jobbat av gänget som var där!! 

På söndagen hade solen gått i moln men spelet från den 20 tjejerna värmde ändå och lika så taket över Ruddalens utomhusarena. Mölndals HF stod för motståndet och det blev två välspelade macther med få tekniska fel. Flera spelare tog för sig på ett härligt sätt, dundrade in skott från 9 meter, slingrade sig igenom försvaret och hade härlig fart och teknik!! Hela gänget som var på Ruddalen supportade varandra och hejade fram laget trots kylan och väta. Så mysigt att få till lite cupkänsla och gemenskap så här i slutet av säsongen! 

Nu tar vi sikte på att få till fler macther innan vi säger "sommarlov" och egen träning tar vid!

 
Våra sponsorer
Handbollens Huvudpartner
Sponsorer SHE