SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott
Pojkar födda 2005-2008

BK HEID P06 - Träningsläger 2021
2021-08-30 18:05

Bollklubben pojkar 06 har under den gångna helgen återigen besökt Henåns IF på Orust och där haft ett intensivt träningsläger fredag kväll till söndag eftermiddag.

Träningslägret innehåller, som namnet antyder, en hel del träning. Efter ett traditionsenligt program har våra träningstider i Henåns idrottshall näst intill kommit att anses vara en fast bokning precis som själva klubbstugan där vi bor. Vi har genomfört fyra kvalitativa träningspass med varierat innehåll. Återkommande är beep-test, vilket är ett ganska vanligt test som mäter uthållighet (kondition) genom att spelaren förflyttar sig mellan sidolinjerna på handbollsplanen (20 meter) i takt efter förutbestämda tidsintervaller som markeras med ett ”beep” i högtalaren. Alla spelare har förbättrat sig, sedan förra året och gjorde testresultat som verkligen imponerar.

 

Därutöver har vi haft möjlighet att i lugn och ro gå igenom alla våra starter och avtal mellan framför allt 9M och 6M.

 

Under kvällar och lediga stunder kunde killarna ägna sig åt andra sporter utefter eget intresse. Några valde frisbeegolf och andra spelare valde den relativt nya, men ack så moderna sporten: e-sport. Som alltid serverades mat av lagets kock, men denna gång hade menyn varierats. Syftet med variationen är att testa in maten som ska tilläggas nästa vecka, då vi tillsammans med övriga klubben åker på ett föreningsläger. Det ser vi mycket fram emot!

 
Våra sponsorer