SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott
Pojkar födda 2005-2008

Hell Week genomförd, nu startar vi säsongen!
2021-08-22 20:59

Sedan ett par år har laget valt att återstarta säsongen efter sommarledighet med en så kallad Hell Week.

 

Här får du en kort resumé om vad Hell Week är, och vad den inneburit för bollklubens pojkar 06. 

Veckan har traditionsenligt bjudit på varierande träningsformer, ofta med inslag av gästtränare kombinerat med att med intensiva pass i Heidhallen återta lite av bollhanteringen som kanske i sommarens ledighet kommit lite i skymundan. De lite tuffare träningspassen - därav namnet Hell Week - har självklart innefattat mycket löpning men vi har också tagit hjälp av vår partner Nordic Wellness som såg till att starta veckan med ett intensivt Body Pump pass. Somliga killar har en vana av styrketräning, men såg sig till slut besegrade av antalet repetitioner och mjölksyran som tär på varje muskel. Ute i Kärra fick vi ett kraftfullt träningspass till livs där vi under 90 minuter släpade på sandsäckar och gjorde tunga övningar som verkligen gav smärta ett ansikte. Vi fick också hjälp av brottarklubben GAK som förutom testade lite av smidigheten också gav oss ett bra träningspass. En på det hela härlig vecka med massa med träning är avklarad!

 

Närmast så kommer vi spela träningsmatcher mot Baltichov innan handbollshelgerna drar igång på allvar. Vi har helt planeringsmässigt korrekt bokat in oss påträningsläger i Henån, för att därefter i ordningen delta föreningsläger, Göteborg Cup och Örebro Cup. Således en intensiv period som vi nu går in i.

 

Det som vi - och många med oss - är oroade över är omvärldssituationen. Den kan vi dock inte göra så mycket åt, annat än att följa de allmänna rekommendationerna. Det vi kan påverka är träning och vilja att alltid göra sitt yttersta. Vi kommer under året lyfta oss och höja intensiteten ytterligare en nivå. Det kommer bli riktigt spännande, och vi vill uppmana alla Heidare (och övriga intresserade) att så snart det går komma förbi hallen, ta en köpp och njuta av härlig handboll. Tills dess - följ oss på instagram @bkheidp06. Där får du följa med på träningar och matcher. 

 

 

 
Våra sponsorer