SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott
Pojkar födda 2005-2008

Föreningsläger 2021
2021-09-17 04:13

Efter många års väntan kunde vi äntligen få möjlighet att delta i ett läger där flertalet av Heidlagen deltog. Årets upplaga av föreningsläger hade med tanke på den speciella situation som råder tvingats till omfattande anpassningar för att vara så säker den bara kan vara, men trots alla restriktioner och anpassningar blev lägret lyckat.

 

Under en lördag och söndag kunde vi få till fyra bra träningspass och därutöver en träningsmatch mot Strömstad HK, ett lag som vi inte stött på tidigare. Om vi börjar referera till träningarna så överraskades vi av att dessa inte var så konditionskrävande som brukligt utan att vi istället kunde fokusera på smådetaljer och mejsla in dessa ordentligt. Detta kan ha varit en framgångsfaktor i träningsmatchen mot Strömstad där vi fick ett kvitto på att våra starter och avtal fungerade, även i stressade situationer.

 

Under söndagens träningsmorgon kände vi igen oss bättre då dagen startade med ett längre, men lugnare joggingpass för att starta upp dagen.

 

Avslutningsvis valde vi att besöka våra yngre kamrater och hjälpa till på deras träningar. Det var riktigt roligt att få hjälpa till, och vi ser fram emot att träffa er alla i Heidhallen igen.

 

 
Våra sponsorer