SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Handboll

Årsmötet för BK Heid och BK Heid UF flyttas till 17 augusti
2021-06-17 10:50

 

Det kallade årsmötet till 23 juni 2021 senareläggs!

 

Mot bakgrund av omständigheter som ligger utanför föreningens kontroll och hantering har styrelsen beslutat att det årsmöte som enligt kallelse skulle genomföras 23 juni 2021 ska senareläggas.

 

Nytt datum är:

17 augusti 2021 klockan 18.30

 

Medlemmar och övriga intressenter kallas härmed till årsmöte som genomförs den 18 augusti 2021 klockan 18.30. Då restriktionerna med anledning av pandemin bedöms vara delvis lättande är inriktningen att årsmötet genomförs fysiskt i Heidhallen, och – för den som så önskar – digitalt via länk (Google meet)  som publiceras på föreningens hemsida från och med 11 augusti.

 

Årsmöteshandlingar såsom exempelvis verksamhetsberättelse, verksamhetsplan med budget och styrelsens förslag och inkomna motioner finns tillgängliga från 10 augusti på föreningens kansli och kan begäras via mail eller personligt besök.

 

Medlem har möjlighet att tillsända förslag (motioner) till årsmötet, vilka ska vara styrelsen tillhanda senast 4 veckor före årsmötet. Motioner mailas med fördel till styrelsen@bkheid.se

 

Medlemmar över 15 år har rösträtt som utövas genom personlig närvaro.

 

Varmt välkomna

/Styrelsen genom ordförande Christian Lindberg

 
Våra sponsorer
BK Heid i Sociala medier
SEH Dam´s Huvudsponsor
Elithandbollens Sponsorer