SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott
F2009 - grupp

F09 och en härlig hösttermin
2021-12-27 12:39

Så var höstterminen till ända, seriematcher färdigspelade, träningar genomförda (nåja lite lovträning kör vi ändå...) och lugnet stillar sig över handbollshallen för nåon dag eller tre.

 

Vi är oändligt tacksamma över att säsongen fick genomföras som den gjorde med träningar i hallen, föräldrar på läktaren, serimacther över stan och cuper med lite olika motståndare på nya orter. Att mötas och få utvecklas tillsammans på och utanför planen är nerven i idrotten. Man växer som människa, spelare och ledare genom detta. Varje träning vi gör tillsammans och varje bussresa, varje försnack vi har växer vi sammas som lag, som grupp och utvecklas som individer. 

Har vi blivit bättre som handbollslag denna terminen? Ja absolut! Har vi har roligt på vägen? Ja verkligen! Har spelare och ledare utvecklats individiuellt på olika sätt? Jajemän! 

Inget lag, ingen grupp är bättre än den som kämpar mest. Den som alltid ger allt och aldrig ger upp, den kommer att få dom bästa resultaten. På och utanför planen! 

 

Under hösten spelade vi i 3 olika serier, mycket snack om det innan. Lite snack om det under terminen. A och O är att varje spelare får utmanas på olika sätt, på olika niåver, anta olika roller, i olika situationer med lagkamrater som stöttar och kämpar tillsammans. Gör man det och ger allt går det oftast väldigt bra och är riktigt roligt!

 

Vi ledare är stolta över den utveckling vi ser på spelarna och lägger stor vikt vid att alla får individuell feedback och utveckling likväl som man bidrar till laget och gör sitt bästa för gruppen.  Med det sagt, god fortsättning och ge alltid allt!!

 

/Ledarna i F09

 
Våra sponsorer
Handbollens Huvudpartner
Sponsorer SHE