SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott
Damer A - grupp

Välkomna till BK Heids damer A!

Vi har spelat i den högsta serien för damer sedan mer än 10 år tillbaka! På vår del av hemsidan kan du läsa nyheter om oss, se macthannonser och ta reda på lite mer om oss som spelar i truppen!

 

Biljetter till våra matcher säljs i entén till Heidhallen, du betalar enklast med Swish!

 

Läs mer om handbollens sociala ansvar på: www.she.se/vistallerupp

 

Varmt välkoma!

 

BK Heid VS Höör HK H65
2023-03-07 15:07

Varmt välkomna till säsongens sista SHE-match!!

 

15 mars kl 19.00 blåser vi igång matchen!! Vi firar detta med att tända grillarna 17:45 och säljer burgare och dricka för 30 sek!!

 

Nu fyller vi hallen en sista gång och visa handbollssverige var den bästa publiken finns!!

BK Heid VS ÖNNEREDS HK - #VISTÄLLERUPP
2023-02-09 11:09

BK Heid välkomnar Önnereds HK till Heidhallen för den klassiska #viställerupp matchen! 

Dagen till ära kör vi ett dubbelarrangemang med herrar och damer i hallen! (se inbjudan på startsidan) På kvällen arrangerar vi ockås öppen Heidhall med aktiviteter och mat för alla våra ungdomar och barn i samverkan med Catering by C Catering by C (xn--gteborgscatering-mwb.se) 

Välkommen till Heidhallen LUGI HF
2023-01-23 12:14

Bollklubben hälsar kollegan från Skåne och SHE, Lugi HF välkomna till Heidhallen denna mörka onsdagskväll! Som vanligt erbjuder vi intensiv stämning, goda bullar med smaskigt kaffe och tjejer som är ladda till tusen inför matchen. Vi ses väl där!?

BK Heid välkomnar Västeråsirsta HF till Heidhallen
2023-01-09 11:04

På lördag är det dags för ny hemmamatch. Bollklubben välkomnar då Västeråsirsta HF  till hallen och hoppas så klart på god uppslutning och det röda stödet på läktaren som våra tjejer alltid njuter av och behöver även denna vecka!!

 
Våra sponsorer
Handbollens Huvudpartner
Sponsorer SHE