SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott
Damer A - grupp

Välkomna till BK Heids damer A!

Vi har spelat i den högsta serien för damer sedan mer än 10 år tillbaka! På vår del av hemsidan kan du läsa nyheter om oss, se macthannonser och ta reda på lite mer om oss som spelar i truppen!

 

Biljetter till våra matcher säljs i entén till Heidhallen, du betalar enklast med Swish!

 

Läs mer om handbollens sociala ansvar på: www.she.se/vistallerupp

 

Varmt välkoma!

 

Välkommen till Heidhallen LUGI HF
2023-01-23 12:14

Bollklubben hälsar kollegan från Skåne och SHE, Lugi HF välkomna till Heidhallen denna mörka onsdagskväll! Som vanligt erbjuder vi intensiv stämning, goda bullar med smaskigt kaffe och tjejer som är ladda till tusen inför matchen. Vi ses väl där!?

BK Heid välkomnar Västeråsirsta HF till Heidhallen
2023-01-09 11:04

På lördag är det dags för ny hemmamatch. Bollklubben välkomnar då Västeråsirsta HF  till hallen och hoppas så klart på god uppslutning och det röda stödet på läktaren som våra tjejer alltid njuter av och behöver även denna vecka!!

Varmt välkommen till Heidhallen och SHE!
2022-12-16 09:15

BK Heid hälsar serieledarna IK Sävehof varmt välkomna till Heidhallen i julveckan! Vi ser fram mot fartfylld handboll och kämparglöd från båda lagen till sista droppen!!

 

Vi ses väl  i Heidhallen!! 

Varmt välkomna till Heidhallen och mötet mellan BK Heid och Skara!!
2022-12-05 09:36

Fredag den 9 december hälsar vi er åter varmt välkoma till Heidhallen. Nu var det länge sedan vi hade en hemmamatch och vi hoppas så klart att alla härliga heidare dyker upp för att stötta våra tjejer och visa vilken fantastisk publik vi har i Bollklubben!

 

Röda tröjor på, trummor fram! Nu kör vi!!

 

Varmt välkomna!! 

Skuru IK hälsas välkomna till Heidhallen
2022-10-11 07:00

Bollkulbben välkomnar Skuru IK till Heidhallen och ser fram mot en fartfylld handbollsmatch med kampvilja och glöd på planen och på läktare!! Nu kör vi!

 

Caféet är som vanligt öppet i god tid och erbjuder varma och kalla drycker samt smaskiga bakverk från Dahls konditori!

 
Våra sponsorer
Handbollens Huvudpartner
Sponsorer SHE