SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott
F2010 - grupp

Turneringsspelet igång för säsongen - nu väntar seriepremiär
2022-09-26 17:35
Lite bilder från lagens matcher i Vikingaspelen

Vi har förvisso redan hunnit med en handfull träningsmatcher sedan vi rullade igång säsongen. Men i helgen kickade vi igång matchspelet på riktigt och drog ner till Kävlinge i Skåne och Vikingaspelen med två lag för en dags intensivt matchande. Gruppspelen bjöd på jämna och tajta matcher och tog hårt på bägge lagen som tappade en spelare efter annan pga skador och annat.
Bägge lagen gick till B-slutspel och stod till slut öga mot öga i semifinalen. Två trötta och decimerade Heidlag bjöd på en otroligt jämn kamp och med bländande målvaktsspel i bägge burarna krävdes inte mindre än 8 minuter och 45 sekunders sudden death efter full tid innan ett av lagen lyckades trycka in ett segermål och säkra sin plats i finalen.
Väl där visade sig urladdningen i semifinalen vara övermäktig och H65 Höör som tidigare under dagen besegrats i gruppspelet fick sin revansch och kunde ta hem finalen.

Vi åker hem från vår första turnering med slutspel och den känslo-berg-och-dalbana ett slutspel innebär med ett gäng silvermedaljer runt halsen, en delad bronsplats och rika på nya och nyttiga erfarenheter inför kommande turneringar och utmaningar.

 

En fantastisk insats av alla spelare och ett härligt stöd på läktaren från medföljande föräldrar, lagkamrater och nyfunna vänner i övriga deltagande lag!  

 

Nu slickar vi såren, sträcker på oss lite stolt och taggar för seriepremiär kommande helg...

 
Våra sponsorer
Handbollens Huvudpartner
Sponsorer SHE