SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott
Flickor födda 2010

Välkommen till BK Heid F2010!

Välkommen till BK Heid F2010 och vår lagsida!

 

Vi är ett gött gäng från västra Göteborg som tränar, spelar handboll och har riktigt roligt tillsammans!

 

Turneringsspelet igång för säsongen - nu väntar seriepremiär
2022-09-26 17:35
Lite bilder från lagens matcher i Vikingaspelen

Vi har förvisso redan hunnit med en handfull träningsmatcher sedan vi rullade igång säsongen. Men i helgen kickade vi igång matchspelet på riktigt och drog ner till Kävlinge i Skåne och Vikingaspelen med två lag för en dags intensivt matchande. Gruppspelen bjöd på jämna och tajta matcher och tog hårt på bägge lagen som tappade en spelare efter annan pga skador och annat.
Bägge lagen gick till B-slutspel och stod till slut öga mot öga i semifinalen. Två trötta och decimerade Heidlag bjöd på en otroligt jämn kamp och med bländande målvaktsspel i bägge burarna krävdes inte mindre än 8 minuter och 45 sekunders sudden death efter full tid innan ett av lagen lyckades trycka in ett segermål och säkra sin plats i finalen.
Väl där visade sig urladdningen i semifinalen vara övermäktig och H65 Höör som tidigare under dagen besegrats i gruppspelet fick sin revansch och kunde ta hem finalen.

Vi åker hem från vår första turnering med slutspel och den känslo-berg-och-dalbana ett slutspel innebär med ett gäng silvermedaljer runt halsen, en delad bronsplats och rika på nya och nyttiga erfarenheter inför kommande turneringar och utmaningar.

 

En fantastisk insats av alla spelare och ett härligt stöd på läktaren från medföljande föräldrar, lagkamrater och nyfunna vänner i övriga deltagande lag!  

 

Nu slickar vi såren, sträcker på oss lite stolt och taggar för seriepremiär kommande helg...

Välförtjänt jullov väntar F2010
2021-12-16 12:28
God Jul och Gott Nytt År till er alla önskar spelare och ledare i BK Heid F2010!!

Så glada vi är för att vi kunnat genomföra hela höstterminen i princip enligt plan med bakgrund av hur förra säsongen starkt påverkades av restriktioner och inställda matcher. 

Sedan sommaren har vi spelat ungefär 40 matcher med F2010 och genomfört ännu fler träningar så nu väntar ett minst sagt välförtjänt jullov för samtliga!

 

Till helgen väntar årets sista seriematcher och på tisdag den 21/12 kör vi sista träningen före juluppehållet i Heidhallen och avslutar sedan i caféet direkt efter träningen med lite smarrig julfika innan ledigheten väntar.

 

Tisdagen den 11/1 kör vi igång igen med våra ordinarie träningar, men som vanligt under ledigheter så väntar ändå lite handbollsgodis för våra fantastiska tjejer då vi ses för lite spelträning i mellandagarna.

 

Grymt jobbat alla spelare och ledare under hösten!

Ett stort tack till alla föräldrar som engagerar sig och stöttar laget på och utanför planen! 

 

God Jul och Gott Nytt År och väl mött 2022!!

Back in business…
2021-11-14 23:57
BK Heid lag Svart dansar in andra halvan av höstsäsongen i Prioritet Serneke Arena

Så var höstlovet avklarat med BK Heid Riksbyggen Höstlovscamp och dubbla träningsmatcher mot LUGI från Lund. Helgen innebar återstart av seriespelet för samtliga våra lag. Nu rullar tåget på med nästa station julledighet och cupspel i TAIK-blixten efter nyår. Veckans ringdans hämtar vi från Kviberg och Prioritet Serneke Arena och lag Svart som fick med sig en skön seger efter en stabil laginsats!

Höstlov v44
2021-11-01 14:35
Snygga benparader, försvarsryggsäckar, nätrassel, segerringar, jublande supportrar och en grym lagkänsla

F2010 tar höstlov från ordinarie träningar under v.44 och vi kan summera första halvan av höstsäsongen. Alla våra tre lag har spelat sina inledande fem matcher i årets seriespel och vi gläds åt att vi kan konstatera att vi hänger med bra jämfört med de övriga lagen i vårt distrikt. Vi har ett bra försvarsspel bakåt och vi skapar mängder med lägen framåt. Efter höstlovet slipar vi vidare på detaljerna som höjer oss ytterligare ett snäpp och ser fram emot nya täta kamper i nästa matchblock som löper fram till jul.

 

Man kanske kan tro att det inte förekommer någon aktivitet runt vårt gäng bara för att vi har träningsledigt? Men nej då!

Flera av tjejerna är med på klubbens höstlovscamp i Heidhallen måndag-onsdag och redan på söndag väntar två spännande träningsmatcher i Heidhallen mot LUGI som kommer på besök från Lund.

 

Ha ett härligt höstlov!

 

Ledarna

BK Heid F2010

Vilken inledning för lag vit!
2021-10-03 17:07
Trötta men glada tjejer efter vinst med 10-4!!!

Efter en väldigt lång väntan fick tjejerna äntligen spela match PÅ RIKTIGT! Och vilken match det blev!! Alla tjejerna satsade fram och sköt på mål, gjorde uppspel, inspel, utspel och framspel :-). Allt det som vi tränat på det sista året. Tjejerna var så uppspelta innan match och taggade till tänderna. Det smällde på en del, stackars Rakel fick sig en flygtur vid ett par tillfällen men hon var på´t igen och körde vidare. Vilken kämpaglöd från alla håll och vilken spelglädje! Patrick och jag är mycket stolta ledare över detta vita gäng!

 

//Christina

 
Våra sponsorer