SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Handboll
F2010 - grupp

Välkommen till BK Heid F2010!

Välkommen till vår lagsida!

 

Vi är ett härligt gäng tjejer födda 2010 från västra Göteborg.

Truppen består av cirka 40 spelare som tränar, spelar handboll och har roligt tillsammans.

Vi deltar även i cuper och seriespel med flera lag.


Våra träningstider fr.o.m. 10/11-21:

Tisdagar     19:00-20:00 (inne), Heidhallen

Onsdagar   17:00-19:00 (inne), Frejaskolan

 

Är du född 2010 och nyfiken på handboll? Då är du välkommen att provträna med oss!
Kontakta oss via mail på f10@bkheid.se så får du mer information.

Välförtjänt jullov väntar F2010
2021-12-16 12:28
God Jul och Gott Nytt År till er alla önskar spelare och ledare i BK Heid F2010!!

Så glada vi är för att vi kunnat genomföra hela höstterminen i princip enligt plan med bakgrund av hur förra säsongen starkt påverkades av restriktioner och inställda matcher. 

Sedan sommaren har vi spelat ungefär 40 matcher med F2010 och genomfört ännu fler träningar så nu väntar ett minst sagt välförtjänt jullov för samtliga!

 

Till helgen väntar årets sista seriematcher och på tisdag den 21/12 kör vi sista träningen före juluppehållet i Heidhallen och avslutar sedan i caféet direkt efter träningen med lite smarrig julfika innan ledigheten väntar.

 

Tisdagen den 11/1 kör vi igång igen med våra ordinarie träningar, men som vanligt under ledigheter så väntar ändå lite handbollsgodis för våra fantastiska tjejer då vi ses för lite spelträning i mellandagarna.

 

Grymt jobbat alla spelare och ledare under hösten!

Ett stort tack till alla föräldrar som engagerar sig och stöttar laget på och utanför planen! 

 

God Jul och Gott Nytt År och väl mött 2022!!

Back in business…
2021-11-14 23:57
BK Heid lag Svart dansar in andra halvan av höstsäsongen i Prioritet Serneke Arena

Så var höstlovet avklarat med BK Heid Riksbyggen Höstlovscamp och dubbla träningsmatcher mot LUGI från Lund. Helgen innebar återstart av seriespelet för samtliga våra lag. Nu rullar tåget på med nästa station julledighet och cupspel i TAIK-blixten efter nyår. Veckans ringdans hämtar vi från Kviberg och Prioritet Serneke Arena och lag Svart som fick med sig en skön seger efter en stabil laginsats!

Höstlov v44
2021-11-01 14:35
Snygga benparader, försvarsryggsäckar, nätrassel, segerringar, jublande supportrar och en grym lagkänsla

F2010 tar höstlov från ordinarie träningar under v.44 och vi kan summera första halvan av höstsäsongen. Alla våra tre lag har spelat sina inledande fem matcher i årets seriespel och vi gläds åt att vi kan konstatera att vi hänger med bra jämfört med de övriga lagen i vårt distrikt. Vi har ett bra försvarsspel bakåt och vi skapar mängder med lägen framåt. Efter höstlovet slipar vi vidare på detaljerna som höjer oss ytterligare ett snäpp och ser fram emot nya täta kamper i nästa matchblock som löper fram till jul.

 

Man kanske kan tro att det inte förekommer någon aktivitet runt vårt gäng bara för att vi har träningsledigt? Men nej då!

Flera av tjejerna är med på klubbens höstlovscamp i Heidhallen måndag-onsdag och redan på söndag väntar två spännande träningsmatcher i Heidhallen mot LUGI som kommer på besök från Lund.

 

Ha ett härligt höstlov!

 

Ledarna

BK Heid F2010

Vilken inledning för lag vit!
2021-10-03 17:07
Trötta men glada tjejer efter vinst med 10-4!!!

Efter en väldigt lång väntan fick tjejerna äntligen spela match PÅ RIKTIGT! Och vilken match det blev!! Alla tjejerna satsade fram och sköt på mål, gjorde uppspel, inspel, utspel och framspel :-). Allt det som vi tränat på det sista året. Tjejerna var så uppspelta innan match och taggade till tänderna. Det smällde på en del, stackars Rakel fick sig en flygtur vid ett par tillfällen men hon var på´t igen och körde vidare. Vilken kämpaglöd från alla håll och vilken spelglädje! Patrick och jag är mycket stolta ledare över detta vita gäng!

 

//Christina

Hej säsongen 21/22!
2021-08-18 14:53
Hornen växer snabbt när det bjuds upp till dopphandboll

På tisdagen samlades vi äntligen igen i F2010 efter ett långt och härligt sommarlov. Även om vi får ge oss till tåls en vecka till innan vi kommer in i hall så var det vädret till trots uteslutande glada miner över att få vara igång igen och återse lagkompisarna. Med hopp om att läget tillåter mer än föregående säsong så har vi en spännande tid framför oss med mycket kul att se fram emot. Vi rivstartar redan denna och nästa söndag med att möta Mölndals HF i två träningsmatcher, och i början av september åker vi iväg på träningsläger. Vi har 3 lag anmälda till kommande seriespel som väntas dra igång i oktober och vår förhoppning är även att årets säsong tillåter en del cupspel. 

Så, mycket roligt att se fram emot säsongen 21/22 helt enkelt.

 

Nu kör vi!!!

 

Ledarna

BK Heid F2010

 
Våra sponsorer
Handbollens Huvudsponsor
BK Heid i Sociala medier
Sponsorer SHE