SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott
Flickor födda 2011

Vinnare av Partille Cup girls 11!!
2022-07-10 07:17

Lördag den 9 juli går till historien! Flickor 2011 slog till och vann den internationella storturneringen Partille Cup. Laget gick obesegrade genom hela turneringen och släppte bara in 6 mål i snitt per match. 

Turneringen inleddes med gruppspel mot såväl svenska som utlänska lag i Serneke Arena och på Valhalla. Försvaret var starkt redan från början och när det dessutom kryddades med en målvakt som stod i vägen för de mesta skulle det visa sig att Bk Heid var svårstoppade. 

 

Både BK Heid 1 och BK Heid 2 gick ohotade till A-slutspel där de dessvärre stötte på varandra i kvartsfinalen i en jämn och tuff match. Bara ett lag kan vinna och denna gången var det BK Heid 1 som drog det längsta strået. Semifinalen på fredagmorgon mot lokalkonkurrenten Önnered blev tuff men åter visade Heids försvar sig vara för svårt för motståndarna och med endast 3 insläppta spelmål på 30 minuter  (och ett straffmål) var finalplatsen klar. 

 

Final kl 11.00 på Heden 1, flaggor, inmarsch, nationalsång, en stor hejaklack från klubben och en inramning utan dess like. Tjejerna höll nerverna i styr och trots en nervös inledning där det fipplades lite från båda lagen stod försvaret återigen stenhårt och starkt. När spelet och farten sedan kom igång var guldet aldrig hotat. Distansskott, genombrott, kontringar, linjeinspel och stensäkra räddningar. När allt det kommer på en och samma match, då är flickor 11 väldigt svårstoppade! 

 

Guldtjejerna firades på eftermiddagen i Heidhallen med gulddränkt tårta och hurrarop från klubben och medlemmarna!! 

 

Stort grattis till laget och ledarna som gjort en fantastisk turnering!

 

 
Våra sponsorer