SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott
Flickor födda 2011

Guld för tjejer födda 2011 i Potatis Cupen 2024
2024-04-22 10:18

Heids tjejer defilerade i mål som segrare i Potatis Cupen 2024! Anförda av den vilt kämpade Stella Tolsa och med ett försvar och målvaktsspel som växte för varje sekund kunde guldet säkras till Bollklubben!!

Det stora härliga gänget åkte till Alingsås för att spela Potatis Cupen med två lag och nästintill alla spelare i truppen var på plats Gruppspelet slutade med en andra plats för båda lagen men när slutspelet drog igång taggade tjejerna upp till en ny nivå. Ett Heidlag fick tyvärr se sig besegrade i Golden-Goal mot Ankaret i kvartsfinal vid lunchtid men Ankret skulle få smaka på mer av Heid. 

 

Då det blev dags för finalen stod Heid åter som motståndare och anförda av den stentuffa Stella Tolsa blev Heid en allt för svårt uppgift för laget från Blekinge. Alla tjejer gjorde en supermatch. Kraften fanns kvar i benen, huvudet orkade ladda om och målvaktsspelet växt för varje minut. Då är vi svårstoppade. Heid kunde defilera i mål som segrare av årets Potatis cup 2024. 

 

Nu stänger vi inomhussäsongen och konstaterar att den var väldigt bra! Silver i nivå 1 serien, guld i nivå 3 serien, guld i Hellton Cup och nu guld i Potatis Cupen. Så grym jobbat av alla oss- spelare och ledare!!

 
Våra sponsorer