SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott
Flickor födda 2010

Höstlov v44
2021-11-01 14:35
Snygga benparader, försvarsryggsäckar, nätrassel, segerringar, jublande supportrar och en grym lagkänsla

F2010 tar höstlov från ordinarie träningar under v.44 och vi kan summera första halvan av höstsäsongen. Alla våra tre lag har spelat sina inledande fem matcher i årets seriespel och vi gläds åt att vi kan konstatera att vi hänger med bra jämfört med de övriga lagen i vårt distrikt. Vi har ett bra försvarsspel bakåt och vi skapar mängder med lägen framåt. Efter höstlovet slipar vi vidare på detaljerna som höjer oss ytterligare ett snäpp och ser fram emot nya täta kamper i nästa matchblock som löper fram till jul.

 

Man kanske kan tro att det inte förekommer någon aktivitet runt vårt gäng bara för att vi har träningsledigt? Men nej då!

Flera av tjejerna är med på klubbens höstlovscamp i Heidhallen måndag-onsdag och redan på söndag väntar två spännande träningsmatcher i Heidhallen mot LUGI som kommer på besök från Lund.

 

Ha ett härligt höstlov!

 

Ledarna

BK Heid F2010

 
Våra sponsorer