SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott
F2009 - grupp

F 2009 summerar säsongens seriespel och satsar vidare!
2022-03-31 10:36

Vi summerar seriespelet när det återstår två matcher och säger grattis till BK Heid f09 som gjort en grym säsong!! Lycka till i framtiden och fortsätt på den inslagna vägen, ni är redan ett gäng som sprider laganda, glädje och vinnarkultur!!

På söndag avslutas seriespelet med den sista matchen för lag svart, ett av de fyra lag som spelat seriespel under säsongen. Många matcher har det blivit och tjejerna har utvecklats massor både på och utanför planen! Vi ledare är stolta över att alla lag presterat så bra i alla serier, vi är mycket stolta över den utveckling som vi sett hos våra spelare och mest stolta är vi över de framsteg som kollektivet har gjort på och utanför planen.

 

Individuell kunskap är så klart viktig i handboll och med den på en hög nivå bygger man vidare. Vårt lag har under säsongen lagt till dimensionen kollektivt spel och verkligen anammat ett spelsätt som visar att gruppen presterar bättre tillsammans än som individer. Stort fokus under året har legat på laget före jaget, vilket har givit utslag på resultaten och då menar vi inte bara segrar i matcher utan också  hur vi agerar och beter oss. Handboll är en lagsport och en avgörande spärr på linjen är lika mycket värd som en räddning av målvakten och ett skott i nätet bakom motståndarens målvakt.

 

Vi har en träningsvillig grupp, många är på plats nästan varje gång det ger gemenskap och utveckling, Självklart blir man bättre på det man gör om man alltid är på plats och om man dessutom ger järnet och fokuserar på alla övningar. Som man tränar spelar man, det säger vi ofta. Lite klyschigt ja men sant. 

 

När serien nu rundar av tar vi fart mot Rödspätte cup och Danmark med stora delar av truppen! Det är en turnering som vi anmälde oss till förra året men som ställdes in pga Pandemin, nu är vi taggade och redo! Därefter vilar vi upp oss några veckor innan vi tar fart mot utomhussäsongen och Järnvägen Cup/Partille Cup!

 

Så mycket roligt vi har att se fram mot!

 
Våra sponsorer
Handbollens Huvudpartner
Sponsorer SHE