SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott
Pojkar födda 2005-2008

BK HEID representeras på riksläger och rikshandbollsgymnasiet
2022-07-01 15:14
Simon Fagerberg

Simon Fagerberg som började spela handboll i BK HEID handbollsskola 2012, har blivit uttagen till svenska handbollsförbundets riksläger 2 och till handbollsgymnasiet på Katrinelund.

Rikslägerverksamheten som genomförs i fyra steg tar vid där distriktslagen avslutas och är en början inför ungdomslandslagen. Simon var i slutet på maj (samtidigt som Järnvägen Cup) på första rikslägersamlingen och har nu alltså blivit kallad av förbundskaptenen till riksläger 2 som genomförs i början på augusti.

 

Från BK HEID vill vi gratulera till både rikslägerplatsen och till platsen vid rikshandbollsgymnasiet. Traditionsenligt är det en mycket hård konkurrens om platserna och detta året har inte varit något undantag. Vi är stolta över din prestation, men vill också i sammanhanget passa på att också gratulera ansvariga tränare i P06 – Anders, Thomas och Magnus. För BK HEID var det längesedan vi var representerade i rikslägersammanhang och faktiskt ännu längre tillbaka i tiden när en egen handbollsprodukt tar en av riksplatserna på Katrinelund. Det låter sig bara göras med en mycket god handbollsutbildning som grund och det har de tre tränarna i P06 sett till.

 

 
Våra sponsorer