SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Handboll
F2009 - grupp

Välkommen till BK Heid F 2009!
Några av våra fantastiska spelare efter en internmatch i Heidhallen, vår hemmaplan!

Välkomna till vår lagsida!

Vi är ett stort gäng som tränar, spelar och har roligt tillsammans. Under hösten 2021 kommer vi att ha 4 lag i seriespel och vi hoppas så klart att restriktionerna tillåter oss att åka på cuper och göra allt annat roligt som vi brukar göra tillsammans med laget!!

 

Våra träningstider: 

Måndag 17:00- 19:00    Frölunda Kulturhus   Ute +Inne

Torsdag 18:30-20:30      Heidhallen                Ute+Inne

 

Träningstiderna är uppdaterade för säsongen 2021/2022.

 

Vill du prova på handboll med oss? Tag kontakt med oss ledare via epost f09@bkheid.se

Vikingaspelen 2021
2021-09-22 10:07

Under lördagen den 18 september rester drygt 30 tjejer, några ledare och ett härligt gäng föräldrar till Löddeköpinge för att spela Vikingaspelen. Redan förra året när vi deltog i denna cupen fick vi möta på tufft motstånd med bra lag och spela många matcher på kort tid! Så blev det även i år! Vi vann några macther stort och smått och vi förlorade några matcher stort och smått. För oss ledare var det väldigt lärorikt att se vad vi behöver träna på och vad vi ligger i framkant på. Vi fick se härliga insatser från många spelare, tjejer som "växte flera meter" under cupen som visar att dom verkligen kan och vill utvecklas som handbollspelare och stöttepelare för laget! Både på och utanför planen, vilket är nog så viktigt!! Det blir man som ledare väldigt glad att se! 

 

För spelarna blev i många fall en kraftmätning att se hur mycket man orkar med på en dag, hur man tar sig an en stor förlust, skakar av sig den och gå vidare och hur man hanterar att vinna stort men snabbt ladda om igen. Här kan vi konstatera att vi har en hel del att lära oss! Handboll handlar väldigt mycket om att kämpa och ge järnet, oavsett hur det går i matcherna. Den som kämpar mest vinner i längden både vad gäller macther men också i lagandra och gemenskap. Det man kämpar sig igenom tillsammans stärker laget. När man stöttar varandra och hjälps åt blir allt roligare och enklare!! 

 

Vi har ett härligt lag som det är väldigt roligt att vara ute på turné med! Helgens skratt och roliga händelser på och utanför planen är goda minnen att leva på!

Vi ser fram mot att alla föräldrar välkomnas tillbaka till hallen och andra hallar och cuper för att stötta laget och tjejerna på resan som vi påbörjat!!

Träningstiderna är klara för 2021/2022
2021-07-20 10:49

Nu har träningstiderna gått ut till alla lag och är uppdaterade här på vår F-09 lagsida. Vi behåller i princip samma tider som vi hade förra året vilket är toppen. Precis som tidigare tränar vi både ute och inne vid båda våra tillfällen. 

 

Kalndern är uppdaterad med tider och tillfällen för augusti och september. Kallelser kommer att skickas ut till Uppstarten 14-15 aug och Vikingaspelen 18 sept lite längre fram. Vi kommer from i höst att kalla via appen till alla träningar för att kunna genomföra så bra planeringar som möjligt samt att vänja er föräldrar och spelarna vid att man ska meddela om man deltar eller inte i god tid och till matcher och träningar.  Allt detta sker via appen! 

 

Hoppas att ni ser till att hålla igång sommarträningen även när vi inte har kollektiva träningar. Träning är som frukt, en färksvara! 

Äntligen matcher!
2021-05-24 09:40

I helgen fick vi så äntligen spela matcher efter 7 månaders uppehåll.  Både ledare och spelare var väldigt taggade men lyckades trots detta hålla fokus och spela tillsammas, för varandra på ett bra sätt.

På lördagen reste 20 tjejer till Lerum för att möta Baltichov. Som vanligt blev det tuffa matcher där vi visade prov på hög moral, kämparglöd och spelade efter devisen att "låta bollen tala". Mycket bra jobbat av gänget som var där!! 

På söndagen hade solen gått i moln men spelet från den 20 tjejerna värmde ändå och lika så taket över Ruddalens utomhusarena. Mölndals HF stod för motståndet och det blev två välspelade macther med få tekniska fel. Flera spelare tog för sig på ett härligt sätt, dundrade in skott från 9 meter, slingrade sig igenom försvaret och hade härlig fart och teknik!! Hela gänget som var på Ruddalen supportade varandra och hejade fram laget trots kylan och väta. Så mysigt att få till lite cupkänsla och gemenskap så här i slutet av säsongen! 

Nu tar vi sikte på att få till fler macther innan vi säger "sommarlov" och egen träning tar vid!

Välkommen till vår nya hemsida!
2021-05-11 14:52

Vi är alla glada över att vår nya hemsida är online och att vi med den har möjligheter att visa upp vårt härliga  lag på ett fint sätt! Hoppas att ni hänger med oss och ser fram mot en handbollshöst utan Corona och med många cuper och matcher!

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer
Handbollens Huvudsponsor
BK Heid i Sociala medier
Sponsorer SHE