SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott

Bli medlem i BK Heid
BLI MEDLEM
Välkommen till BK Heid – din handbollsklubb i väster!

Välkommen till BK Heids hemsida!

Vi är en breddförening i Västra Göteborg med ett damlag i högsta serien sedan mer än 15 år tillbaka. Hos oss är alla välkomna och vi ger dig en meningsfull fritid, från liten till eliten!

 

Vår hemmahall Heidhallen ligger mitt i ett trevligt bostadsområde i Järnbrott och med närhet till Frölunda Torg.  Du kommer hit till fots, med cykel, bil eller spårvagn som stannar nästan utanför dörren!

 

Varmt välkommen, hoppas att vi ses snart!

BK Heid välkomnar Kungälvs HK
2023-02-03 22:42

Tisdag 7 februari är det dags för match igen då vårt Dam A-lag tar emot gästerna Kungälvs HK. För bollklubben är det en match där årets första tvåpoängare ligger i potten medan Kungälv krigar för att behålla den sista slutspelsplatsen. Härlig stämning, varmt kaffe och underbart goda bakelser utlovas! Vi ses i hallen

Nova Alergård är uttagen till U-17 landslagets träningsdagar och har tecknat ungdomskontrakt!
2023-01-28 11:32

 

Nova Alergård har förutom att blivit uttagen till regionsträningsdagar för F17 landslaget även blivit belönad med att BK HEID valt att teckna ett ungdomskontrakt med den unga och ambitiösa målvakten.

 

Nova har under lång tid visat att hon har den rätta inställningen och ambitionen för att på sikt ta sig till en elitnivå. Det är därför angeläget att vi som förening signalerar ett förtroende och att kunna sätta in Nova i ett sammanhang där hon utvecklas i den riktningen.

 

BK HEID har som ett led i spelarutbildningen för unga lovande spelare valt att ta fram en systematisk trappa där ungdomskontrakt är det första insteget. Kontraktet i sig avser att signalera ömsesidigt förtroende där både spelare och förening närmar sig varandra. För BK HEID är ungdomskontrakt en ny företeelse och det är med stor glädje vi kan konstatera att Nova är den första spelaren ut. Åldersgruppen 05/06 är generellt en intressant åldersgrupp som har fått en bra grundläggande skolning där vi nu ska ta steget vidare för några av de spelare som har ambition och vilja att satsa mot en högre nivå.

 

BK HEID A-lags tränare Magnus om Nova:

 

Nova har imponerat stort, både i föreningsträning som i de sammanslagna sammanhangen som distriksträning och Sverigecupen. I höstas var Nova uttagen till den första regionssamlingen och även där visade Nova att hon var en målvakt som kan konkurrera om platserna i F17 landslaget. Förutom att ha goda färdigheter som målvakt är Nova också ett föredöme när det gäller engagemanget för de yngre tjejerna och killarna i föreningen. Nova lägger mycket tid på att vara domare och matchinstruktör och även det gör hon på ett utmärkt sätt. Det är därför glädjande att vi nu kan belöna henne med ett ungdomskontrakt som kommer vara basen i hennes fortsatta utveckling. 

 

U-Landslag - Handbollslandslaget

Damer A
Välkommen till Heidhallen LUGI HF
2023-01-23 12:14, Damer A

Bollklubben hälsar kollegan från Skåne och SHE, Lugi HF välkomna till Heidhallen denna mörka onsdagskväll! Som vanligt erbjuder vi intensiv stämning, goda bullar med smaskigt kaffe och tjejer som är ladda till tusen inför matchen. Vi ses väl där!?

Damer A
BK Heid välkomnar Västeråsirsta HF till Heidhallen
2023-01-09 11:04, Damer A

På lördag är det dags för ny hemmamatch. Bollklubben välkomnar då Västeråsirsta HF  till hallen och hoppas så klart på god uppslutning och det röda stödet på läktaren som våra tjejer alltid njuter av och behöver även denna vecka!!

F2009 - F13
Tack för all support under Norden Cup 2022!
2023-01-02 14:33, F2009 - F13

Spelare och ledare i BK Heid f09 vill tacka alla Heidare och andra goa supporters där ute som stöttade oss under Norden Cup! Vi slutar på en mycket hedervärd 5:e plats till sist vilket vi är väldigt stolta över!

Vi är så glada och tacksamma över att så många av er kom, hejade och engagerade er. Det värmer i hjärtat när så väl äldre som yngre tar sig tid att åka på våra matcher, ge stöd och support! Varenda en av er räknas och känns rakt i hjärtat! Tack! 

 

Vill ni se mer bilder, videos eller ta del av resan under veckan som gick? Följ oss på instagram, bkheidf09.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Våra sponsorer
Handbollens Huvudpartner
Sponsorer SHE