SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott
Pojkar födda 2005-2008

BK HEID P06 - startar säsongen 2021/2022
2021-05-25 13:27

Efter en kortare tids ledighet från handboll, varandra och Heidhallen var det under måndagen dags att officiellt starta upp säsongen 2021/2022. Uppstarten skedde i vad som numera går under benämningen "konferensrummet" i Heidhallen och där förevisades ett bildspel där säsongens genomförande och målsättningar presenterades.

 

Med att vi nu är A-pojkar, eller P16/15 som det officiellt heter, ökar också kraven. Inte bara krav på engagemang och närvaro utan också på att alla klarar av att hantera kombinationen av mycket hård träning och vila  samt den mycket viktiga byggstenen kost och näring. Vi kommer framöver få hjälp av gästtränare och även initerade föredragshållare för att kunna ge killarna expertkunskap i de skilda ämnesområdena. 

 

Nu kommer vi träna intensivt fram till mitten på juli för att i den förväntade högsommaren ta fem veckors ledighet. Därefter är vi igång, och förhoppningsvis blir det spel i serie, cuper och USM. För att följa oss i vardagen så finns vi på instagram under "@bkheidp06. Alla som vill följa vår resa är välkomna dit. 

 

Är du spelare med en hög ambition och vilja att utmana dig lite extra? Ta gärna kontakt med oss. Vi vill alltid bli fler i vårt lag.

 

 

 

 

 
Våra sponsorer