SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott
Pojkar födda 2005-2008

BK HEID P06 - avslutar säsongen 2020/2021
2021-05-05 22:51

Det kan kännas avlägset men när sekundvisaren på nyårsafton 2019 tog steget över tolv-slaget och vi istället skrev 2020 kunde få ana vilken framtid som skulle träffa idrotten bara några få månader senare.

Inför säsongsuppstarten 2020/2021 trodde vi nog alla att den något tidiga och plötsligt avbrutna säsongen på våren 2020 skulle ha varit allt, men vi fick ganska snart konstatera att det värsta låg framför oss. Vi fick dock spela några få seriematcher och ett steg i USM innan det blev totaltopp, och som tur var kunde våra grannar i väst anpassa sin stora cup och vi kunde därför också få några matcher där. Sedan var det slut i matchhänseende. Ytterligare några månader senare kom nästa kalldusch, vilket innebär även ett träningsförbud inomhus. Detta är dock ingenting som gjorde att vi slutade att  träna och istället blev det en ”mittsäsong” i Ruddalen där vi återigen sprang pannbensträning och backar. Sedan dessa har vissa restriktioner lättats upp och vi har kunnat få träna inomhus. Vi har i stor utsträckning fortsatt den högintensiva träning som vi vid det här laget är vana vid, och kör 4 pass i veckan med inslag av mycket löpning och styrketräning för att förbereda oss för den dag då matcherna sätts igång vilket vi alla hade hoppats på. Nu vet vi att resten av säsongen består av inställda matcher och vi väljer därmed att i samband med Valborg stänga ner 2020/2021 och gå på en tre-veckors ledighet.

 

I mitten på maj kommer vi starta igång, men då som A-pojkar med spel i klass P16-15 vilket kommer ställa mycket högre krav än tidigare. Därmed kommer vi också starta med vad äldre spelare är mera bekanta som ”försäsong 1” som sträcker sig till mitten av sommaren. Sisjön, Ruddalen och Bragebacken lär vara platser som får besök av BK HEIDS äldsta killar.

 

Trots avsaknad av matcher, vill vi ändå tacka för glada tillrop och support under säsongen. Vi ses i hallen!

 
Våra sponsorer