SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Heid
Vi är bollklubben från Järnbrott
Pojkar födda 2012

Partille Cup 2023
2023-07-12 21:49

I år fick killarna för första gången spela Partille Cup, vilken är världens största handbollsturnering. Det har varit en vecka fylld med många tuffa handbollsmatcher för killarna. De har haft turen att få spela många av matcherna inne under taket i Serneke Arena. Vilket va skönt under början på veckan när regnet öste ner ute. Killarna har visat upp en kämparinställning och vilja av stål under veckan. Vi har fått se snygga steg i sättningar och hårda skott i krysset och våra målvakter har bjudit på fantastiska räddningar.

Vi har under veckan hunnit med och fira 2 av våra killar som har firat sina födelsedagar med att spela handboll. Vi säger återigen ett stort grattis till Oscar och Niklas som fyllde 11 år.

 

Vi ledare är som vanligt stolta över er alla och det är väldigt roligt att få följa er utveckling på handbollsplanen. Ni är ett helt fantastiskt gäng killar som har så mycket handboll i er. Vi ser nu fram emot hösten och alla seriematcher. och träningar. 


Nyhetsarkiv
Partille Cup 20232023-07-12 21:49
 
Våra sponsorer