Att hjälpa till......

BK Heid är en stolt handbollsklubb med en bred verksamhet som sträcker sig från bollekis till högsta seniorserien. BK Heid är kvartersklubben där alla är välkomna!

BK Heid och dess ledare lägger fokus på att få flickor och pojkar aktiverade i tidig ålder. Detta är extra viktigt då trenden i samhället visar att inaktiviteten ökar med risk för hälsoproblem längre fram i livet. För att säkerställa framtiden för ungdomarna och därmed föreningen, behövs fler som engagerar sig.

Vi behöver dig!

Det finns många sätt att engagera sig i klubben eller för klubben. Flera av dem kostar inte dig något alls mer än en aktiv åtgärd.

• Skall du köpa färg, penslar eller tapeter kan man göra det på Flügger och ange BK Heid och flüggerandelen. Så får klubben pengar baserat på det du handlar.
  • Spelar du Lotto, tips, odds eller liknande. Anmäl BK Heid som din gräsrotsförening så får vi poäng på antalet kronor du spelar. Gräsroten är 50mkr som fördelas på samtliga årets poäng och sedan delas ut till aktuell förening dvs alla föreningar som är anslutna till gräsroten. Svenska spel.
  • Handlar du på Intersport glöm då inte registrera kontot med BK Heid, så får vi procent på det du handlar. Vi har även en klubbshop där du köper klubbrelaterat material. GLÖM inte att du även kan trycka egen text på varorna.
  • Bli stödmedlem för 300kr genom länken, inför nästa säsong. Inträde till en SHE-match ingår.
  • Köp ditt säsongskort till nästa säsong redan nu för 950Kr (Gäller alla matcher i grundserien)
  • Gå med i 1946 klubben till en kostnad av 1946Kr – få ditt namn på speciell plats, ett säsongskort och var med i utlottning av fina priser från våra sponsorer. Vinnare presenteras den 1 september.
  • Vill du eller det företag du representerar, eller har du tips på företag som vill bli partner med BK Heid och stötta vår verksamhet så kontakta This is a mailto link på BK Heid marknad för att diskutera samarbete, ekonomisk hjälp, exponering etc.
  • Som privatperson kan man bidra genom att Swisha till 1230310805 eller genom att sätta in valfritt belopp på bankgiro 877-4788. Samtliga som bidrar med 1 000 kr eller mer kommer att uppmärksammas på speciellt sätt.
  • Även våra arbetsgrupper behöver hjälp. Kontakta dem direkt om du känner att du har lite tid över eller att du har något speciellt just du kan bidra med.

Tack för att just du ställer upp för en bättre framtid för våra unga!

Uppdaterad: 17 AUG 2016 22:12 Skribent: Anna Jandersson

Balder