Hoppa till sidans innehåll

SKADEVI CUP F 2009- Vilken lyckad cup!

12 NOV 2019 11:51
Under höstlovet passade BK Heids 09-tjejer på att spela Skadevi Cup med 3 lag!
  • Skapad: 12 NOV 2019 11:51

Vi reste från Heidhallen fredag förmiddag och åt gemensam lunch i Skövde innan det var dags att köra igång med matcherna på fredag eftermiddag. Det var ett förväntansfullt gäng som gjorde sig redo. Det är väldigt roligt att spela cup, hänga ihop en hel helg, i en stad vi aldrig spelat i och möta motståndare vi aldrig spelat mot. Av våra 15 matcher under helgen spelades 14 mot helt okända motståndare. Hallby, Skuru, Skövde, Guldkroken var namn på motståndare vi aldrig mött men säkert kommer att träffa på igen.

Och roligt och utmanande blev det också! Motståndarna spelade väldigt olika typer av handboll. En del med helt nedgrupperat försvar, andra med fria positioner över hela planen och vissa som vi själva med utgrupperat 3-2-1 försvar. Det blev väldigt lärorikt för både oss ledare och för spelarna att hitta sätt att lösa uppgifterna på när allt inte ”är som vanligt”.

Hur gick det då? Det gick jätte bra! Matcherna visade att vi har tränat försvarsspel på ett bra sätt, att vi samarbetar bättre och bättre- med och för varandra både i anfall, försvar och vid sidan av planen. Vi gjorde många mål, många spelare gjorde mål och vi spelade fram varandra på ett fint sätt! Flera provade på att stå i mål och alla gjorde det bra. Glädje och gemenskap var helgens ledord! 

Vi hann med att heja på varandra, högt och ljudligt och vi hann med att se vårt härliga P06-lag som nådda ända fram till semifinal. Som vanligt hade vi vår fina och stora grupp av föräldrar med som hejade, skjutsade och stöttade. Tack för att ni är med, hejar, uppmuntrar och för all stöttning-utan er hade vi inte varit ett så härligt gäng!!

Nu laddar vi för seriespelet under hösten och nya cuper är inplanerade i vår och sommar!! 

Skribent: Anna Jandersson, F09
Epost: Adressen Gömd

Diamantsponsorer:

Guldsponsorer:

Bohus Städ
Intersport
Triumf
Hummel

Silversponsorer:

Bergkvarabuss
Glenns
Kährs
White
Klotterjägarna

 

 

CSR engagemang:

fokus_forening 

 

 Kursintyg

Partner till Ungdomshandboll:

Vår ungdomspartner Stiftelsen dunross

Handbollsskolan:

Prova handboll i BK Heid Handbollskola

 

Stöd BK Heid här:

 

ElitHandboll sponsorer!

Svensk HandbollsElit

Svenska Spel - Handboll

C More

Borga

Smålandsvillan

Prioritet finans

 

Idrottens Bingo:

 

 

Postadress:
BK Heid - Handboll
Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Besöksadress:
Heidhallen, Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0763959797
E-post: This is a mailto link

Se all info