Säsongsavslutning P06

19 JUL 2020 10:47
Det har varit ensamt i Heidhallen den sista veckan när bollklubbens äldsta pojklag kört sina sista träningar för säsongen 2019/2020. En säsong som tyvärr kommer bli mest ihågkommen för inställda matcher, cuper och träningar.
  • Skapad: 19 JUL 2020 10:47

Killarna har dock på ett mycket förtjänstfullt sätt hållit träningsdisciplinen på en mycket hög nivå även om det för året blivit en aningens lägre försäsong än vad som planerats. Vi har tagit ett rejält grepp om konditionsbiten genom långa pannbenslöpningar i Ruddalen, backträning i Slottskogen och 5K tidstagning med uppföljning i Sisjön. Vi utvecklar styrkan genom vårt samarbete med Nordic Wellness där vi regelbundet besöker någon av stadens gym med vårt speciellt framtagna gymprogram.

För att avsluta säsongen på ett bra sätt bjöd vi in bröderna Anton och Ludvig Hallbäck, som i handbollssammanhang knappast behöver ytterligare presentation. De två herrarna bjöd på fotbollsspel med bubbleballs vilket innebar att fotbollen innehöll en betydligt mindre del fotboll, och en mycket betydande del tacklingar och fullkontakt. Således något som passar våra killar!

Framåt väntar nu enskilda träningspass som omfattar både löpning och styrka. Vecka 33 drar vi igång igen med en Hell Week där killarna kommer skifta bekantskap med olika träningsformer och veckan efter åker vi på vårt traditionsenliga träningsläger på Henån. Säsongen 2020/2021 ska bli ännu bättre än föregående och till dess önskar vi alla en härlig sommar!

Skribent: Richard Stikkelorum

SolunoBC