Publikfritt på barn- ungdoms och seniormatcher (ej SHE) i Heidhallen hösten 2020

28 SEP 2020 08:53
Föreningen har beslutat att följande restriktioner gäller i Heidhallen avseende publik vid barn- ungdoms- & seniormatcher (Ej SHE-matcherna)
  • Uppdaterad: 28 SEP 2020 08:53

• Grundförutsättningen är att ingen publik tillåts.
  • Särskilda evenemang så som USM och liknande kan om logistiken tillåter tillämpa maxtaket om 50 st i publiken.
  •  Respektive lag får låta 5 personer utöver truppen, befinna sig i anläggningen. Detta kan till exempel handla om personer som transporterat laget till hallen. Dessa ska sitta utspridda på läktaren och vara, friska, rena om händerna och hålla social distansering.
  • Lagen ska komma ombytta till hallen, undantaget skor och ev speltröja som tas på inomhus i hallen.
  • Lagen får värma upp utomhus till ca 10 min innan matchstart, när föregående match i respektive hall är avslutad. Därefter får man byta skor/ev speltröja i omklädningsrum för borta respektive hemmalag.
  •  Omklädningsrum får endast användas för ombyte av mindre omfattning innan match. Ej till dusch. Alla personliga och lagets saker tas med in i hallen och ställs på läktaren i samband med match.
  • Efter matchen tackar lagen varandra utan att ta i hand, hämtar sina grejer och därefter går man skyndsamt ut genom dörrarna i mittgången under läktaren och rakt ut genom entrén.
  • Naturligtvis gäller det att INGEN går in i hallen om hen har tecken på förkylning/Covid 19. Håll social distans och tvätta händerna noga med handsprit som kommer att finnas på ett bord i entrén i Heidhallen.

Orsaken till att vi väljer att inte ta in någon publik är att det inte finns resurser inom klubben, att säkra sittande publik till numrerade platser till denna typ av matcher. Vi hoppas på förståelse för detta!!