P08/09 – Inleder året med spel i TAIK blixten

07 JAN 2020 16:50
Sedan många år arrangerar Torslanda HK en turnering under trettonhelgen för de allra yngsta åldersgrupperna som inte väljer att delta i de större och mer omfattande cuperna som spelas runt om i landet.
  • Skapad: 07 JAN 2020 16:50

Cupen spelas under en dag per åldersgrupp och det brukar vara fullt hus i Torslandahallen. För i år deltog BK Heids Pojkar 08 och 09 med två lag i respektive åldersklass.

Med hänsyn till spelbestämmelser för barn och unga genomförs cupen utan utslagsmatcher, och man garanteras istället jämna och intensiva matcher som baseras på tidigare spelresultat. Upplägget är tilltalande och vi kan konstatera att tävlingsmomentet inte därför har avtagit, utan alla killar deltar med inlevelse, kämpaglöd och en vilja att göra sitt allra bästa. Vi har tagit några segrar, genomlidit några förluster och även fått oavgjort i våra matcher. Men viktigast av allt är att vi har lärt oss en massa och haft roligt tillsammans.

Framåt så väntar seriematcher och cuper. Träningarna fortsätter och vi kommer fortsätta utvecklas genom hårda träningar och en och annan timme i helveteskorridoren.

Skribent: David Fagerberg, P08/09