Hoppa till sidans innehåll
Logga

Ny säsong nya möjligheter!

21 AUG 2018 15:09
Efter en fantastisk sommar så startar nu en ny handbollssäsong. Som vi har längtat!
  • Skapad: 21 AUG 2018 15:09

Efter årsmötet i juni fick BK Heid en nyvald styrelse som består av både nya och gamla ledamöter. Jag som skriver detta fick i juni det hedersamma uppdraget att bidra till BK Heids verksamhet som ordförande i styrelsen. I BK Heids sammanhang är jag relativt ny och därför har jag startat mitt uppdrag med att försöka ta reda på var vi står i vårt handbollsarbete för stunden. Det man slås av är alla positiva kommentarer om föreningens verksamhet! Det finns ett mycket stort Heid hjärta som pumpar och slår överallt.

Vi i styrelsen har många uppgifter. Det absolut viktigaste arbetet, för styrelsen, är att säkerställa att föreningen bedriver en bra verksamhet där fokus är att spela handboll! För att kunna bedriva en bra verksamhet finns det många påverkande faktorer. Att bedriva den breda verksamhet som vi faktiskt har i föreningen är inte alltid enkelt. Att intressera barn, ungdomar att börja med och fortsätta spela handboll till att ha ett damlag i högsta serien kräver mycket av oss alla.

Eftersom vi är en ideell förening är det en utmaning att få en kontinuitet över tid. Vi alla aktiva har naturligtvis olika möjligheter att lägga ner arbete på föreningen. Men oavsett hur mycket eller lite tid som vi var en har för stunden, är engagemanget lika välkommet och betydelsefullt!

Min personliga utgångspunkt är att jobba efter långsiktig målstyrd planering som är dokumenterad. För att bedriva en bra verksamhet är vi beroende av en god ekonomi. En god ekonomi är inga konstigheter egentligen, det är så enkelt som att våra pengar in skall vara något mer än våra pengar ut. Jag tror att du håller med mig i att det är ganska enkelt att använda pengar. Alla beslut och aktiviteter har vi i våra egna händer och är därför enkla att påverka.

Däremot är det svårare att få intäkter till vår verksamhet. Här är det ett kontinuerligt arbete som vi alla behöver hjälpas åt med!

Som ideell idrottsförening lever vi på olika intäkter. De viktigaste är medlems- träningsavgifter, kommunalt ekonomiskt stöd samt olika former av sponsrat stöd. Har du en personlig kontakt med ett företag som vill bidra till vår verksamhet? Hör gärna av dig till marknadsgruppen och tipsa om detta!

Jag vill uppmana alla medlemmar att bidra till att vi kontinuerligt hjälps åt med att få in pengar till vår verksamhet. Alla insatser är viktiga!

Att betala medlems- träningsavgifter i tid är ett viktigt exempel.

Med detta sagt är det nog med pekpinnar denna gång!

Nu hoppas jag på en fantastisk handbollssäsong där alla barn och ungdomar utvecklar motorik, kondition, spelförståelse och många många andra saker. Att våra fantastiska ledare kämpar på med lika stort hjärta och engagemang som alla tidigare år, ni är våra hjältar!

Vårt damlag behöver även hela vårt stöd! Årets premiär i Heidhallen är den 13 September kl 19.30 då vi möter Boden.

Kom dit och hjälp oss fylla läktaren!

Fundera gärna på om du kan bidra till verksamheten ytterligare. Det finns alltid behov av engagerade personer. 

Kommande vecka släpps säsongskort som gäller för både SHE matcher och Div 1 matcher, för du visste väl att vi gick upp från Div 2 förra säsongen. Köp gärna ett du också!

Om du funderar på något, litet som stort, titta in på vår hemsida. Där finns alla kontaktuppgifter till olika funktioner i föreningen.

Vi ses i hallen!

Hälsningar

Olle Fogelin Ordförande BK Heid

Skribent: Olle Fogelin, Ordförande BK Heid
Epost: Adressen Gömd

Diamantsponsorer:

Guldsponsorer:

Bohus Städ
Intersport
Triumf
Hummel

Silversponsorer:

Bergkvarabuss
Glenns
Kährs
White
Klotterjägarna

 

 

CSR engagemang:

fokus_forening 

 

 Kursintyg

Partner till Ungdomshandboll:

Vår ungdomspartner Stiftelsen dunross

Handbollsskolan:

Prova handboll i BK Heid Handbollskola

 

Stöd BK Heid här:

 

ElitHandboll sponsorer!

Svensk HandbollsElit

Svenska Spel - Handboll

C More

Borga

Smålandsvillan

Prioritet finans

 

Idrottens Bingo:

 

 

Postadress:
BK Heid - Handboll
Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Besöksadress:
Heidhallen, Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0763959797
E-post: This is a mailto link

Se all info