Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev från Mediagruppen

11 MAR 2019 20:29
Nu har vi skapat en ny slogan, en slogan som slår huvudet på spiken vad som är viktigt för oss i BK Heid!
  • Uppdaterad: 11 MAR 2019 20:29

En ny slogan för BK Heid
Under några veckor har vi haft en praktikant som studerar till webbkommunikatör på plats från Medieinstitutet här i Göteborg, som bland annat har haft i uppgift att titta på vår hemsida. En av de saker som vi har känt att vi behöver är en bra slogan, något som kan visa vår värdegrund och vad vi vill med klubben. Vi har tittat på verksamheten och vad klubben bidrar med ute på samhällsnivå och det är de aspekterna vi vill plocka in tillsammans med de fina prestationer och den kämpaglöd som finns ute på planen hos våra lag och engagemanget hos tränarna. Vi vill fortsätta att ha kul ihop samtidigt som vi utvecklar vårt spel ännu mer, för det krävs att spelarna verkligen känner att de är i ett team där alla framgångar och förluster är gemensamma.

När det gäller vårt engagemang ute visar vi det genom socialt ansvar; vi anser jämlikhet vara en självklarhet och är idag en jämställd förening ända upp i styrorganet, vi aktiverar barn och ungdomar så att det förhoppningsvis blir lugnare ute på gator och torg.  Vi tror på och kämpar för att alla ska ha rätt och få möjlighet att testa på och utöva sport, därav att vi tar en aktiv position som ordförande i ”Fritidsbanken” som drivs av Fokus Förening; en organisation av föreningar runt om i Frölunda som gått ihop för att verka för att höja aktivitet och gemenskap på samhällelig nivå. Det är här barn och ungdomar kan låna sportartiklar som skänkts för att kunna erbjuda dem möjlighet att testa på olika sporter eller utöva den sport de redan fastnat för.
BK Heid har idag några av de lägsta medlemsavgifterna i Göteborg med omnejd just för ändamålet att alla ska kunna idrotta, ungdomarna får vara med hur länge de vill och vi ser gärna att vi erbjuder dem plats för att hålla dem högt upp i åldrarna då de hos oss har möjlighet till både bredd och elit. Vi satsar hårt på alla våra lag och ett stort fokus nu kommer vara att stärka upp resurser på tränarsidan och att alla lag får synas utåt, då alla som har BK Heid som hemmaklubb är lika viktiga i sin helhet. Vårt värdegrundsarbete kommer att fortsätta, vi kommer att satsa krut på att synas ännu mer ute i samhället och förhoppningsvis kommer fler att hitta till oss.

Ny struktur på hemsidan

Hemsidan kommer att förändra sin struktur, vi vill ha en mer levande sida med röster från alla håll i klubben- alltifrån de aktiva på plan till de som sitter på läktaren och hejar på.  Vi har föräldrar där ute som söker efter trygga sammanhang för deras barn att vistas i, ungdomar som gärna vill men inte känner att de kan av olika skäl, och sponsorer som söker att sponsra värdegrundssäkra föreningar och organisationer. Alla har en plats och det är där vi ska ut och synas. Det är alla ideella krafter i BK Heid som gör oss starka, så tack till er, ingen nämnd ingen glömd. Låt oss fortsätta i samma bana.

Kommunikatören själv har aldrig identifierat sig som särdeles sportintresserad, men efter att ha varit hos oss har hon ändrat åsikt: ”det är mer action än rugby och boxning sammantaget och med en sportslighet jag aldrig förr sett i dessa sammanhang, jag är en ny trogen supporter och jag ser gärna att mina egna barn öppnar upp för handboll i framtiden”
Det visar oss att vi har möjligheter att nå ut och fånga upp nya stjärnor som vill vara med att skapa en härlig tillhörighet med kamrater och förstå hur viktiga de är.

Vi tar kampen- både på och utanför planen.

 

Skribent: Daniela Hjelm, Mediagruppen BK Heid
Epost: Adressen Gömd

Diamantsponsorer:

Guldsponsorer:

Bohus Städ
Intersport
Triumf
Hummel

Silversponsorer:

Bergkvarabuss
Glenns
Kährs
White
Klotterjägarna

 

 

CSR engagemang:

fokus_forening 

 

 Kursintyg

Partner till Ungdomshandboll:

Vår ungdomspartner Stiftelsen dunross

Handbollsskolan:

Prova handboll i BK Heid Handbollskola

 

Stöd BK Heid här:

 

ElitHandboll sponsorer!

Svensk HandbollsElit

Svenska Spel - Handboll

C More

Borga

Smålandsvillan

Prioritet finans

 

Idrottens Bingo:

 

 

Postadress:
BK Heid - Handboll
Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Besöksadress:
Heidhallen, Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0763959797
E-post: This is a mailto link

Se all info