Första träningsmatchen för Heid på tisdag

08 AUG 2020 13:25
Efter ett par tuffa träningsveckor drar det ihop sig till match. BK Heids första träningsmatch säsongen 20/21 blir mot allsvenska HK Aranäs.
  • Skapad: 08 AUG 2020 13:25

Det är tidigt på säsongen men samtidigt bara dryga månaden kvar till SHE-premiär så tränare Christer CK Karlsson har många frågor att få svar på från sin nya trupp.
Fjolårets starka lag som leddes av rutinerade krafter som Elin Hallagård och Jessica Ehrnbring har ersatts av en yngre stomme.

– Resultat av träningsmatcher ska inte överskattas men det är förstås viktigt att se hur vi står oss i matchsituationer, säger CK.

Heids säsongspremiär mot Aranäs spelas på tisdag (11 augusti) startar 17:45 och med
tanke på rådande coronasituation spelas den inför tomma läktare. Dagen efter möts lagen i Kungsbacka.

I Heid är Linn Hansson och Towe Andersson inte klara för spel, truppen ser ut enligt följande:
Miranda Nasser, Therese Lindström, Elin Svensson, Ebba Lundstedt, Johanna Einarsson,
Elin Semmingsson, Julia Ehn, Elin Norrlin, Julia Walstern, Sara Larsson Fridman, Johanna
Flygelholm, Rebecka Karlsson, Annica Smidje, Hanna Wedenby, Hanna Christensson.

Skribent: Richard Stikkelorum

SolunoBC