Att göra saker tillsammans

25 OKT 2018 15:25
P06 och F06 har haft minihandbollsturnering tillsammans.
  • Skapad: 25 OKT 2018 15:25

För många av våra lag innebär hösten ett ganska intensivt program med många träningar och matcher samt förberedelser för cuper. För att göra ett trevligt avbrott arrangerades en minihandbollsturnering för flickor och pojkar 06. Nu var det ju några år sedan killarna och tjejerna spelade minihandboll och reglerna fick därför modifieras lite. Snygga mål innehållandes snurr i luften, bakom ryggen kast och liknande kunde ge extra poäng, samtidigt som de utsedda domarna gjorde vad de kunde för att hänga med i det stundtals mycket höga tempot. Roligt var också att kunna göra helt igenom mixade lag.

Resultatmässigt kunde lag ”Tomas” till slut segra över lag ”Random Shirts”  i en rafflande final. Till segraren överräcktes en medalj och även en inteckning i det nyinstiftade vandringspriset. Efter avslutad turnering kunde killarna och tjejerna äta en gemensam TACO middag som förtjänstfullt hade iordningsställts av flickor 06 föräldrar.

Nu väntar närmast några fler matcher innan det är dags att under höstlovet dra iväg till Skövde och delta i Skadevi Cup. Även detta genomför vi gemensamt med flickor 06, även om matcherna inte kommer spelas tillsammans.

Skribent: David Fagerberg, P06