Hoppa till sidans innehåll

Tack för en grymt bra säsong i BK Heids Handbollskola

09 MAJ 2015 19:50
Handbollskolan tar nu ett uppehåll. Det som kvarstår är nu Aranäs open för F06, P06 och F05. Sedan samlas vi, 30 maj, en sista gång på Heiddagen. På bilden ser vi flickor 05, som i full fart genomförde sin första utomhusträning.
  • Skapad: 09 MAJ 2015 19:50

Det har varit en säsong fylld av glädjeämnen. En av de stora höjdarna har varit tillökningen i BK Heids handbollskola. Ett par av grupperna hade i höstas svårt att få ihop till ett minihandbollslag. Vid årsskiftet hade vi ca 60 barn registrerade i verksamheten. Under våren har deltargarantalet nästan fördubblats. Under våren har vi dessutom börjat göra förändringar kring hur handbollskolan skall arbeta med lagen osv. I takt med att grupperna växer har vi dessutom fått in ett antal nya ledare till klubben, vilket är riktigt roligt!

Våra spelare födda 2005 kommer nu att lämna handbollskolan och gå vidare mot seriespel mm på storplan. Detta påbörjades förra helgen då både pojkar och flickor 05 spelade Sharktank cup på ett alldeles lysande sätt. Det skall bli spännande att få följa dessa två lag framöver.

Pojkar 06 har under säsongen stöttat pojkar 05 i deras minihandbollssammandrag. Detta har de yngra killarna gjort med bravur. De har hävdat sig riktigt bra i matcherna mot motstånd som är ett år äldre. Det är härligt att se att vi nu äntligen börjar få se att BK Heid inte bara har en tillväxt på flicksidan utan att även pojkarna kommer.

Hos flickor 06 såg det väldigt tunt ut under hösten. Det var med nöd och näppe de lyckades få ihop ett lag till höstens första matcher. Under våren fullkomligt exploderade gruppen. De har idag en fyra gånger så stor grupp jämfört med hur det såg ut i höstas.

Även de yngsta (flickor och pojkar födda 2007) har gått framåt. Fortsätter de som de gjort i år samtidigt som gruppen växer som de andra så kommer det att bli spännande framöver.

Nästa säsong kommer att köra igång runt skolstarten efter sommarlovet. Exakt datum är ej i skrivande stund klart. Men håll koll på era mailboxar och här på hemsidan. Så snart tiderna är klara läggs det ut här.

Slutligen vill vi passa på att framföra ett stort tack till Annie Söderberg , som nu efter den här säsongen kommer att lämna oss. Annie, du e grym!!

Tack så mycket för den här säsongen. Vi ses på Heiddagen den 30 maj i Heidhallen!

Skribent: Martin Kamijo

Diamantsponsorer:

Guldsponsorer:

Bohus Städ
Intersport
Triumf
Hummel

Silversponsorer:

Bergkvarabuss
Glenns
Kährs
White
Klotterjägarna

 

 

CSR engagemang:

fokus_forening 

 

 Kursintyg

Partner till Ungdomshandboll:

Vår ungdomspartner Stiftelsen dunross

Handbollsskolan:

Prova handboll i BK Heid Handbollskola

 

Stöd BK Heid här:

 

ElitHandboll sponsorer!

Svensk HandbollsElit

Svenska Spel - Handboll

C More

Borga

Smålandsvillan

Prioritet finans

 

Idrottens Bingo:

 

 

Postadress:
BK Heid - Handboll
Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Besöksadress:
Heidhallen, Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0763959797
E-post: This is a mailto link

Se all info