Hoppa till sidans innehåll

BK HEID P06 – Träningsläger i Henån

26 AUG 2019 17:58
Sedan många år är helgen vecka 34 bokad för träningsläger.
  • Skapad: 26 AUG 2019 17:58

Sedan tidigare har vi ofta haft träningsläger i egen regi, men förra året bestämde sig föreningen för att ha gemensamt träningsläger i Strömstad vilket varit mycket uppskattat då alla lagen haft utbyte med varandra, och tillsammans fått in klubbkänslan och lärt känna spelare över åldersgränserna. Av olika skäl kunde inte ett sådant läger genomföras i år, och vi beslutade oss då för att återvända till Henån för ett eget läger.

Henån ligger där Henån gör, och det kan vi inte påverka. Det innebar att för de allra flesta innebar uppstarten till träningsläger en mental resa under långa köer på E6:an varvid det fanns gott om tid för mobilanvändande vilket knappast skulle bli fallet senare under lägret. Väl framme i Henån inkvarterades vi i klubblokalen och första träningspasset skulle genomföras.

Under helgen har killarna tränat fyra pass på handboll om 2 timmar vardera med mycket styrka, kondition och kordination involverat i övningarna. Därutöver har det genomförts spelarmöten och fysiska tester. 

Det märks att killarna ska gå upp en nivå i ålder. Det smäller på ordentligt i försvars och kampövningarna. Vi konstaterar att vi är lite bättre efter lägret, och framför allt så är vi mer förberedda för framtida matcher. Närmast står Göteborg Cup vilken vi spelar med två härliga lag, och spelplatsen är Lundbystrand för båda lagen. För mer bilder och filmer från vårt träningsläger – kolla på instagram under bkheidp06.

Skribent: David Fagerberg, P06
Epost: Adressen Gömd

Diamantsponsorer:

Guldsponsorer:

Bohus Städ
Intersport
Triumf
Hummel

Silversponsorer:

Bergkvarabuss
Glenns
Kährs
White
Klotterjägarna

 

 

CSR engagemang:

fokus_forening 

 

 Kursintyg

Partner till Ungdomshandboll:

Vår ungdomspartner Stiftelsen dunross

Handbollsskolan:

Prova handboll i BK Heid Handbollskola

 

Stöd BK Heid här:

 

ElitHandboll sponsorer!

Svensk HandbollsElit

Svenska Spel - Handboll

C More

Borga

Smålandsvillan

Prioritet finans

 

Idrottens Bingo:

 

 

Postadress:
BK Heid - Handboll
Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Besöksadress:
Heidhallen, Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0763959797
E-post: This is a mailto link

Se all info