Hoppa till sidans innehåll

BK HEID P06 - Säsongen 2020/2021 avslutas

29 APR 2021 10:19
Det kan kännas avlägset, men när sekundvisaren på nyårsafton 2019 tog steget över tolv-slaget och vi istället skrev 2020 kunde få ana vilken framtid som skulle träffa idrotten bara några få månader senare.
  • Skapad: 29 APR 2021 10:19

Inför säsongsuppstarten 2020/2021 trodde vi nog alla att den något tidigt avbrutna föregående säsongen skulle ha varit allt, men vi fick ganska snart konstatera att det värsta låg framför oss. Vi fick dock spela några få seriematcher och ett steg i USM. Som tur var kunde våra grannar i väst anpassa sin stora cup och vi kunde därför också få några matcher där. Sedan var det slut i matchhänseende. Ytterligare några månader senare kom nästa kalldusch, vilket innebär även ett träningsförbud inomhus. Detta är dock ingenting som gör att vi slutar träna och istället blev det en ”mittsäsong” i Ruddalen där vi återigen sprang pannbensträning och backar. Sedan dessa har vissa restriktioner lättats upp och vi har kunnat få träna inomhus. Vi har i stor utsträckning fortsatt den högintensiva träning som vi vid det här laget är vana vid, och kör 4 pass i veckan med inslag av mycket löpning och styrketräning för att förbereda oss för den dag då matcherna sätts igång vilket vi alla hade hoppats på. Nu vet vi att resten av säsongen består av inställda matcher och vi väljer därmed att i samband med Valborg stänga ner 2021/2022 och gå på en tre-veckors ledighet.

I mitten på maj startar vi igång igen, då som A-pojkar med spel i klass P16-15 vilket kommer ställa mycket högre krav än tidigare. Därmed kommer vi också starta med vad äldre spelare är mera bekanta som ”försäsong 1” som sträcker sig till mitten av sommaren. Sisjön, Ruddalen och Bragebacken lär vara platser som får besök av BK HEIDS äldsta killar.

Trots avsaknad av matcher, vill vi ändå tacka för glada tillrop och support under säsongen. Vi ses i hallen!

Skribent: David Fagerberg
Epost: Adressen Gömd

Diamantsponsorer:

Guldsponsorer:

Bohus Städ
Intersport
Triumf
Hummel

Silversponsorer:

Bergkvarabuss
Glenns
Kährs
White
Klotterjägarna

 

 

CSR engagemang:

fokus_forening 

 

 Kursintyg

Partner till Ungdomshandboll:

Vår ungdomspartner Stiftelsen dunross

Handbollsskolan:

Prova handboll i BK Heid Handbollskola

 

Stöd BK Heid här:

 

ElitHandboll sponsorer!

Svensk HandbollsElit

Svenska Spel - Handboll

C More

Borga

Smålandsvillan

Prioritet finans

 

Idrottens Bingo:

 

 

Postadress:
BK Heid - Handboll
Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Besöksadress:
Heidhallen, Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0763959797
E-post: This is a mailto link

Se all info