Hoppa till sidans innehåll

BK HEID P06 - Säsongen 2019/2020 är igång

20 AUG 2019 10:58
  • Skapad: 20 AUG 2019 10:58

Efter deltagandet i Partille Cup har Pojkar 06 haft ett träningsuppehåll som för de allra flesta inneburit handbollsfri tid även om några killar inte riktigt har kunnat hålla sig helt borta och bland annat varit nere på Åhus Beach (som åskådare), deltagit i handbollscamper, eller varit i Skåne och tittat på stormatchen mellan Ystad IF och THW Kiel. Vi har dessutom hunnit med en viktig insats för miljön genom att delta vid organisationen ”Städa Sverige” projekt Fimpkampen som går ut på att städa bort så många cigarettfimpar runt omkring Göteborg. Killarna arbetade på bra i två timmar på och omkring Avenyen och kunde under dessa timmar städa bort tusentals små fimpar. Arbetet genererade dessutom ett tillskott till lagkassan med några tusenlappar.

För P06 startade säsongen 2019/2020 med uppstartsträning vecka 34, och vid återsamlingen kunde konstateras att spelarna inte nämnvärt har tappat bollkänsla eller vare sig kondition eller styrka. Vi kommer träna i Heidhallen under måndagen och tisdagen för att under helgen traditionsenligt genomföra träningsläger i Henån.

Säsongen framöver innebär som vanligt tränings vid tre tillfällen i veckan med såväl halltid som ”barmarkstid” där de fysiska bitarna står i fokus. Matchmässigt spelar vi – liksom förra året – i tre olika serier vilket innebär många matcher. Vi har anmält två lag till spel i Göteborg cup och kommer delta med ett lag i Skadevi Cup. Därutöver så spelar vi USM som för vår del startar i Trollhättan.

Året kommer bli intensivt, krävande men framför allt – mycket skoj. Vi är nu första års B-ungdom och får räkna med lite tuffare tag mot vårt motstånd. Men det är vi väl förberedda på och ser fram emot.

Skribent: David Fagerberg, P06
Epost: Adressen Gömd

Diamantsponsorer:

Guldsponsorer:

Bohus Städ
Intersport
Triumf
Hummel

Silversponsorer:

Bergkvarabuss
Glenns
Kährs
White
Klotterjägarna

 

 

CSR engagemang:

fokus_forening 

 

 Kursintyg

Partner till Ungdomshandboll:

Vår ungdomspartner Stiftelsen dunross

Handbollsskolan:

Prova handboll i BK Heid Handbollskola

 

Stöd BK Heid här:

 

ElitHandboll sponsorer!

Svensk HandbollsElit

Svenska Spel - Handboll

C More

Borga

Smålandsvillan

Prioritet finans

 

Idrottens Bingo:

 

 

Postadress:
BK Heid - Handboll
Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Besöksadress:
Heidhallen, Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0763959797
E-post: This is a mailto link

Se all info