Hoppa till sidans innehåll

Vilken första halva av säsongen

15 DEC 2017 09:31
Nu har vi snart lagt den första halvan av säsongen 2017/2018 bakom oss. Det måste vi ju uppmärksamma lite extra med vår årliga "Luciaträning"...
  • Skapad: 15 DEC 2017 09:31

Sammanfattningsvis kan vi säga att så här långt har säsongen sett riktigt bra ut. Vi gör framsteg på flera fronter. Fler tar för sig mer. Vi har nu äntligen ett par målvakter (Pajo och Vanessa), som jobbar och kämpar på riktigt bra.

Ända sedan vi drog igång med träningslägret ute på Hönö har det jobbats på bra på träningarna. Det märks att det finns en vilja till att utvecklas och att bli bättre. Det riktigt kul att jobba med laget när alla gör sitt bästa och jobbar för varandra.Visst finns det tillfällen då det är mindre bra men de stunderna lägger vi bakom oss.

Hur är då läget i laget? Vi har tyvärr haft otur med skador under hösten. Det började tidigt för Amanda, som skadade knät i andra seriematchen. Gamze har haft fotledsproblem och nu senast fick Nellie uppsöka sjukhuset. Vi hoppas verkligen att ni är tillbaka så snart som möjligt!
Riktigt glädjande är att vi fått in ett par nya spelare i laget. Varmt välkomna Ane Torine och Zainab! Vi ser gärna att fler gör dem sällskap och kommer till oss.

Snart är julen här men vi tar inte något långledigt. Med ett par undantag tränar vi på fram till nyår. Sen blir det en hel vecka utan handboll. Hur skall vi klara oss? Efter det kör vi igång igen och då för att lyfta oss ytterligare ett par steg. Vi ses i hallen!

Skribent: Martin Kamijo
Epost: Adressen Gömd

Diamantsponsorer:

Guldsponsorer:

Bohus Städ
Intersport
Triumf
Hummel

Silversponsorer:

Bergkvarabuss
Glenns
Kährs
White
Klotterjägarna

 

 

CSR engagemang:

fokus_forening 

 

 Kursintyg

Partner till Ungdomshandboll:

Vår ungdomspartner Stiftelsen dunross

Handbollsskolan:

Prova handboll i BK Heid Handbollskola

 

Stöd BK Heid här:

 

ElitHandboll sponsorer!

Svensk HandbollsElit

Svenska Spel - Handboll

C More

Borga

Smålandsvillan

Prioritet finans

 

Idrottens Bingo:

 

 

Postadress:
BK Heid - Handboll
Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Besöksadress:
Heidhallen, Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0763959797
E-post: This is a mailto link

Se all info