Hoppa till sidans innehåll

Lyckad Luciaträning hos Heid F05

16 DEC 2016 09:33
I onsdags hade vi, vad vi hoppas kan komma att bli en tradition framöver, en Luciaträning hemma i Heidhallen. För att krydda kvällen lite extra hade vi bjudit in spelare från Damer A...
  • Skapad: 16 DEC 2016 09:33

Vid samlingen fick våra gäster (Jennifer "Penny" Hama, Alexandra Larsson, Johanna "Foppa" Forsberg och Rikke Jensen) presentera sig och efter lagfotograferingen och uppvärmningen var det dags för gästerna att ta vid. Vi delade in tjejerna i två lag och som coacher för dagen fick de med sig två A-lagsspelare var. Det var härligt att se hur coacherna levde sig in i rollen och våra 05-tjejer lyssnade och tog till sig en hel del av de råd och tips de fick under träningen. Det märktes att det var lite annat än vanligt tvåmålsspel på en normal träning. Lite högre tempo och högre intensitet under spelets gång.

"Matchen" höll på ända till sista minuten av träningen. Det var en del trötta tjejer som sedan gick upp för att sätta sig vid tacos-bordet. Som vanligt var det en skön stämning bland tjejerna, som åt och hade en kul stund tillsammans.

När vi ätit färdigt var det några som inte hade fått nog av handboll för kvällen. De hoppade med hos Pojkar A för ytterligare ett träningspass. Trots storleksskillnaden och ovanan med klisterbollar hängde tjejerna med bra. Både killarna och tjejerna hade dessutom riktigt roligt tillsammans. Som tack för att tjejerna fick vara med bjöds A-pojkarna på tacos i cafét efteråt.

Nu börjar vi närma oss ett välbehövligt uppehåll. Innan dess har vi dock ett par träningar och matcher kvar, bland annat en träning tillsammans med F05 från Lervik IF, som gästar oss i Heidhallen nu på lördag.

Tack för denna Luciaträning!

//Ledarna

Skribent: Martin Kamijo
Epost: Adressen Gömd

Diamantsponsorer:

Guldsponsorer:

Bohus Städ
Intersport
Triumf
Hummel

Silversponsorer:

Bergkvarabuss
Glenns
Kährs
White
Klotterjägarna

 

 

CSR engagemang:

fokus_forening 

 

 Kursintyg

Partner till Ungdomshandboll:

Vår ungdomspartner Stiftelsen dunross

Handbollsskolan:

Prova handboll i BK Heid Handbollskola

 

Stöd BK Heid här:

 

ElitHandboll sponsorer!

Svensk HandbollsElit

Svenska Spel - Handboll

C More

Borga

Smålandsvillan

Prioritet finans

 

Idrottens Bingo:

 

 

Postadress:
BK Heid - Handboll
Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Besöksadress:
Heidhallen, Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0763959797
E-post: This is a mailto link

Se all info